Mateusz je Carolinę Reaper przez co zmuszony jest dokonać wypicia kefira z racji palenia jego gardła przez moc papryczki. A wszystko to w prawdziwym kebabie u prawdziwego Polaka ... tylko w Lublinie. Nagrywane ręką popularnego superzbieracza, Profesora Butelkologii Stosowanej i Puszkologii Zwyczajnej A Carolina Reaper ma 1 569 300 punktów w skali Scoville'a.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za pedal w komentuje to hahahaha, rozjebał mnie totalnie haha
Ta islamizacja to jednak nie jest taka zła , zachód europy już po doświadczeniach z miodem z europy wschodniej pewnie doszedł do teo zamego wniosku
O kurwa mać... Taka reklama to antyreklama.
Bez kitu. Wiecie, że nie mówię tego i nie lubię tego słowa ale tym razem wyjątkowo to powiem: Zawiało cebulą...
Bez kitu. Wiecie, że nie mówię tego i nie lubię tego słowa ale tym razem wyjątkowo to powiem: Zawiało cebulą...
Gessler zaprosić Gessler Magdalene ona wam tem lokal rozkręci.
Na części
Na części
Jezus Maria kurwa ja pierdolę... Super reklama kurwa
Bardzo fotogeniczni ludzie
Bardzo fotogeniczni ludzie
fantastico,
weż napisz komentarz do tematu
bo ta ciota która pierdoli, jest nie do wytrzymania, nie da się słuchać tej pizdeczki
obroń polskiego kebaba
weż napisz komentarz do tematu
bo ta ciota która pierdoli, jest nie do wytrzymania, nie da się słuchać tej pizdeczki
obroń polskiego kebaba
"Heros . Bohater " kogoś będzie dupa palić a dostawce pisor
Kurwa ja myślałem że kamerzysta to jakaś stara baba, że to jakaś pisiorowa stara mohera
Kurwa nie mogę nic przewinąć bo film się zacina co to za chujowy player jest.
kurwa koleś wdupiający papryczke wygląda choćby miał dauna a kameżysta został wykastrowany
super zbieracz to mega pozytywny koles, a przy okazji zbiera butelki i puszki co jest dobre dla srodowiska, a za pieniadze z butek, utrzymuje dom i mame.
Gruszek83
a ruchałeś jakiegoś pisiora, albo mochera
w jednym i drugim przypadku, gratulacje
jesteś
pedał albo nekrofil
a ruchałeś jakiegoś pisiora, albo mochera
w jednym i drugim przypadku, gratulacje
jesteś
pedał albo nekrofil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów