Jak za mocne, a nie sądzę w końcu to sadistic, to na harda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolone patusy, tylko wszystkie kurwy pozamykać, albo pozabijać. Jebane rosną w osiedlach, nie mają pracy i dzieci biją. Potem kurwa rośnie nam społeczeństwo dresiarzy i meneli.
cycki przybic do galezi i niech wisi az zdechnie
zabiłabym k*rwe!
To ja już wiem dlaczego mój kolega nie lubi żartować...
Od razu zakładam kapcie i pobiegnę go przytulić!
Od razu zakładam kapcie i pobiegnę go przytulić!
sadysci jestescie... ale przeciez ten maly mowil ze go to wcale niebolalo, ledwo sie nauczyl mowic a juz pyskuje
CSI na wykopie już znalazło adres , nk i większość danych tej matki :s
Naprawde tak malo z was mialo podobne sytuacje w domu? Nie oberwaliscie pasem bo nie chcieliscie jesc? Nie slyszyscie takich odglosow zza sciany nigdy? Babka klnie, ale nie jest powiedziane ze nie przylala mu reka na gola dupe, a wy traktujecie to jakby go podpalala na palniku...
Nie jestem wogole zwolennikiem bicia i wyladowywania wlasnej frustracji na dziecku. Mam 2 mlodszych braci (miedzy mna a najmlodszym jest 15 lat roznicy) i nigdy nie musialem uzywac zadnej sily fizycznej...
Bez przesady aby nie umiec zmaniupulowac 9-latka tak aby myslal tak jak my chcemy. Wystarczy odpowiednio z nim porozmawiac...
Nie jestem wogole zwolennikiem bicia i wyladowywania wlasnej frustracji na dziecku. Mam 2 mlodszych braci (miedzy mna a najmlodszym jest 15 lat roznicy) i nigdy nie musialem uzywac zadnej sily fizycznej...
Bez przesady aby nie umiec zmaniupulowac 9-latka tak aby myslal tak jak my chcemy. Wystarczy odpowiednio z nim porozmawiac...
bezstresowe zachowanie jest chujowe i do niczego nie prowadzi, co najwyzej do ADHD i dla dziecka to tez nie najlepiej...ale do kurwy sa jakies granice...
"to ja sie pytam po co taka kurwa ma zyc"
pozniej sie kurwa dziwicie, ze w wiadomosciach mowia ze dziecko zrobilo to i tamto, ze kurwa rodzi sie JP, ze przeklinaja, ze kradna, ze gwalca w koncu to nasza przyszlosc narodu
jakbym wyjebał tej kurwie z łokcia....
Opierdolić gnoja czasem trzeba, ale bez przesady.
bezstresowe wychowanie? znam takich to później się boja rękę podać albo normalnie porozmawiać. Jakbym miał taka matkę to od małego bym knuł z wjazdem z buta na ryj, lub co najmniej bym się od niej dupą odwrócił po pójściu na swoje, więcej by mnie na oczy nie widziała.
takie zdanie utrzymują ci którzy albo nie są zbyt inteligentni i dla nich przemoc jest pierwszym rozwiązaniem w kolejce, albo po prostu ich bili rocice i nie chcą być gorsi.
bezstresowe wychowanie? znam takich to później się boja rękę podać albo normalnie porozmawiać. Jakbym miał taka matkę to od małego bym knuł z wjazdem z buta na ryj, lub co najmniej bym się od niej dupą odwrócił po pójściu na swoje, więcej by mnie na oczy nie widziała.
ichuj9 napisał/a:
bezstresowe zachowanie jest chujowe i do niczego nie prowadzi, co najwyzej do ADHD i dla dziecka to tez nie najlepiej...ale do kurwy sa jakies granice...
takie zdanie utrzymują ci którzy albo nie są zbyt inteligentni i dla nich przemoc jest pierwszym rozwiązaniem w kolejce, albo po prostu ich bili rocice i nie chcą być gorsi.
za 10 lat "Tragedia w zadupiu koło wypizdowa, psychotyczny skurwiel zabił własną matkę, wypowiada sie pani Jadzia Gupiapizda: "ta matka to anioł był! codziennie chciała mu najebać o byle co takie wychowanie skutkuje zadzwoniłabym na psy ale hajsu mi szkoda" to była pani jadzia "
każdego harda przeżyje tępienie murzynów, odzieranie kotów ze skóry egzekucje np. nabijanie na pala czy coś w tym stylu to mnie nie rusza, ale jak bym dorwał tą kurwe albo kogokolwiek kto se tak zachowuje wobec dzieci to ukamienować bardzo bardzo powoli to moje rozwiązanie. dziękuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów