18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pumacz9 2011-03-08, 14:16
no kurwa przyjebać tylko takiej ..
Zgłoś
p................6 2011-03-08, 14:57
Mam nadzieję, że ta pizda zdechnie w pierdlu. Rzekłam.
Zgłoś
dzony99 2011-03-08, 15:05
Ej wiecie ze ona robila laski przez dziurke od klucza ?? ? !!! xd
Zgłoś
Immons 2011-03-08, 15:15
kaszanka napisał/a:

@up
toz tak najlepiej wpierdolic dzieciakowi bo jesc nie chce,a nawet jak sie slodyczy nawpierdalal to co kurwa ma teraz rzygac pod siebie ale dalej wpierdalac bo mamusia popierdolona?

tak kurwa, ma wpierdalać aż się porzyga, bo dzięki temu przynajmniej się nauczy jak się postępuje. jak u mnie matka znalazła kiedyś papierosy to kazała mi wyjarać całą paczkę na raz, łzy mi leciały strumieniami, ale się nauczyłem. a ten dzieciak też kiedyś podziękuje.

@ps do kogos tam: nie miałem 2 na świadectwie, więc nie wiem co by było

@edit

Przesłuchałem nagrania jeszcze raz, żeby się upewnić czy na pewno piszemy tutaj o tym samym nagraniu. Matka leje synalka w dupę, a wy płaczecie. Jak słychać synalek ładnie się zachowuje, to co matka ugotowała ten wywala na podłogę. Wy dalej bronicie tego gówniarza? Widać jakie pokolenie rośnie, nigdy w dupę nie dostało, a za kilka lat degeneracja. No ale sami się prosiliśmy o "bezstresowe wychowanie".
Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2011-03-08, 15:33
outlawz napisał/a:

Pierd*lona c*pa roz*ebie jej k*rwa głowę pierd*le co to k*rwa ma być holocaust? Ch*j wie co to za dzi*ka dopadnijmy ją wszyscy sadole razem ją rozjebiemy TROLOLOLO

Po chuj Ty to kurwa cenzurujesz? Szmata jest i tyle. Na dzień kobiet bym jej doniczką przypierdolił. Chociaż to nie kobieta.

@Immons porównujesz znęcanie się nad małym dzieckiem do wyjarania paczki fajek przed nastolatka? Jesteś kurwa taki głupi od urodzenia, czy w gimnazjum Cie przeszkolili?
Zgłoś
Immons 2011-03-08, 15:37
dQrw10nYk0k5 napisał/a:

@Immons porównujesz znęcanie się nad małym dzieckiem do wyjarania paczki fajek przed nastolatka? Jesteś kurwa taki głupi od urodzenia, czy w gimnazjum Cie przeszkolili?

Znęcanie się ? Jak mi pokażesz zdjęcia tego "Szymonka" na których ma popodbijane oczy, to uwierzę, że jest to znęcanie się, na tą chwilę jedyne co słyszałem, to to że 6 latek dostaje w dupę kilkakrotnie za to, że nie chce jeść i wywala jedzenie na podłogę
Zgłoś
QML 2011-03-08, 15:42
Ja bym tej kurwie zaprezentował nowy scenariusz "Piły"..
Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2011-03-08, 15:55
@Immons tak znęcanie! To słowo nie oznacza tylko przemocy fizycznej.
To masz dobry słuch, że rozpoznajesz uderzenia po odgłosie (pewnie wspomnienia z dzieciństwa). Równie dobrze mogła go pizgać po twarzy. Też będzie klaskać.

Za kilka lat będziemy mieli selekcję naturalną. Tylko twardziele dożyją pełnoletności.
Zgłoś
Immons 2011-03-08, 16:01
czyli wg ciebie, wychowywanie polega na głaskaniu syneczka, który nie słucha i nie szanuje swojego rodzica ? poza tym nie mamy na nagraniu tego co było przed tym "znęcaniem się", może synalek wyzywał mamusię, może ją uderzył itd ? Życzę ci powodzenia, gdy będziesz mieć własne dzieci.

PS. dlaczego masz taki wiek ? Czyżbyś nie miał wystarczającej liczby lat żeby oglądać harda ?
Zgłoś
Mati_UTD 2011-03-08, 16:12
Szkoła Roberta Burneiki: "Trzeba wpierdalać!"
Zgłoś
C................l 2011-03-08, 16:46
co za suka :/
Zgłoś
robimi 2011-03-08, 17:04
kurwa pewnie ją też napierdalali po ryju i po 30 latach odgrywa się za 30 lat Szymon ją zapierdoli i swoje będzie napierdalał ....
Zgłoś
phemous1 2011-03-08, 17:45
Kamień do nogi i do rzeki z nią!
Zgłoś
zip_sklad 2011-03-08, 18:03
Najgorsze jest to że teraz ta kurwa tak robi dziecku a za parę lat jakimś cudem dzieciak do czegoś dojdzie to ta pizda zbierze laury i będzie się chwaliła wszystkim jak to pięknie synka wychowała, a na starośc bedzie mu jebała że ona go wychowała i teraz on się musi nią zaopiekować.

Młody jak zacznie kumać to niech nie zrobi głupoty, niech idzie ostro w życie i do czegoś dojdzie a na koniec niech powie matce: "Ty kurwo, pamiętam co mi robiłaś, zdychaj szmato za 400zł emerytury albo wypierdalaj do domu starości opierdalać glony" po czym solidnie wyjebać w ryj, napierdalać i patrzeć czy równo puchnie z obydwu stron!
Zgłoś
Vanslav 2011-03-08, 18:16
Nie srajcie ogniem.
To jest Sadistic a nie My Little Pony Forum.
A babka jest po prostu nieudolna i dzieciak przejął nad nią władzę.
Wystarczyłyby proste reguły- obiad o 16, kolacja o 20, pomiędzy nic. Nie zeżresz obiadu- ok, będziesz chodził głodny.
A jak trochę pogłodujesz, to pojmiesz sens wyznaczony pór nakładania do koryta.
Mamusia jest po prostu niekonsekwentna, a pomiot histeryczny- normalne, jak się ma taką matkę. Swoją drogą, ciekawe, czy ojciec dziecka zajął się nim po tym, jak wyszedł z tej baby?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem