18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ulquiorra 2011-03-08, 1:28
Rozjebał mnie komentarz na kanale YT

Kalwislaw (53 min. temu)
Sadistic.pl -ďťż Powiadomione
Zgłoś
Z................L 2011-03-08, 2:42 1
ilez tu jak zwykle kozakow "zza neostrady", ze wy sami do siebie obrzydzenia nie czujecie po takim napinaniu sie przez neta. Pewnie wiekszosc to pizdeczki z bicem 20cm no ale coz internet:f

A tak odnosnie nagrania, czemu nie ma nic o ojcu? Przeciez to musi byc przyjeb porownywalny do tej matki, co to nie wiedzial komu dziecko robi ? No litosci ludzie nie staja sie popierdoleni z dnia na dzien.

Cale szczescie zawadzka malemu pomoze... superniania najwieksza kpina w polskich mediach(poza sejmem). Matka z niej tak cudowna, ze dzieci wolaly zyc osobno/z ojcem niz z nia, ale co tam. Sama spierdolila wiec jest oczywiscie najlepszym ekspertem od wychowywania i doradzania innym jak to robic, to tez wszedzie swoje 3 grosze musi dorzucic. FAIL
Zgłoś
szomek4444 2011-03-08, 7:26
to jest matka ?
to korwa a nie matka
powinien jej malolat kose ozenic przy stole
Zgłoś
Ramsey007 2011-03-08, 9:05
Aborcja to zło! Pamiętajcie o tym cokolwiek by się nie działo! Aborcja to zło, nie można podejmować decyzji za dziecko, nie można! :/ Wszyscy pierdoleni katofaszyści mówią tylko o ochronie "nienarodzonego życia", a nigdy nie zrobili nic dla ochrony życia narodzonego... Nie wiem czy wiecie, ale są całe masy takich dzieciaków, które nie musiałyby cierpieć, gdyby matce, która nie chce mieć dziecka, która nie może go mieć - zarówno z powodów takich jak brak odpowiedniego nastawienia, głupota, patologia czy setek innych - pozwolono na aborcję...

To co właśnie słyszeliśmy to "świadome macierzyństwo"? Aaaa.... no tak, przecież polscy klasycy psychologii mówią, że matka ZAWSZE kocha dziecko i nigdy go nie skrzywdzi... A biblia cośtam jeszcze pierdoli...

Ja jebię - tą szmatę powinni nabić na pal i emitować program na żywo na wszystkich kanałach telewizji 24/7 póki zmarłej kurwie kruki oczu nie wydziobią. Jebana suka.
Zgłoś
R................S 2011-03-08, 9:13
Jeżeli to ma być matka, to...

Bez Komentarza to zostawie...

Wchodzę w śmieszne filmy i on tu jest ; dd

Super... ; /
Zgłoś
Immons 2011-03-08, 9:50
Weźcie się tylko nie posrajcie, wam też za młodu przydałby się wpierdol od rodziców, bo z tego co tu czytam to ładnie większość niedojebana jest. Nie ma takiego czegoś, że dzieciak nie chce jeść, skoro nie chce to zapewne nawpierdalał się słodyczy czy napojów przed obiadem, jak matka już nie wytrzymuje to przechodzi do takiego rozwiązania. Jak dla mnie ten filmik śmieszny, bo to nawet na onecie, nie powinno zrobić takiego poruszenia jak tutaj, ale widzę, że większość z was nigdy nie dostała w dupę pasem, czy po ryju od ojca, a powinna.
Zgłoś
k................a 2011-03-08, 10:35
@up
toz tak najlepiej wpierdolic dzieciakowi bo jesc nie chce,a nawet jak sie slodyczy nawpierdalal to co kurwa ma teraz rzygac pod siebie ale dalej wpierdalac bo mamusia popierdolona?
Zgłoś
Seta666 2011-03-08, 11:22
Heh pewnie z synka urośnie psychol i sadysta mamusi się odwdzięczy zaszlachtuje ją w melinie i tyle
Zgłoś
wpytkezbysia 2011-03-08, 11:25
@Immos...... no to przechuj miałeś dzieciństwo, nie wiem czy zazdrościć czy płakać,
za niejedzenie - wpierdol a za dwóje na świadectwie wyrywanie paznokci na żywca i przypalanie żelazkiem? No to qrwa miałeś rozrywkowo. No i jeszcze starszy kochany...po ryju dawał (pewnie się wqrwiał jak zobaczył co spłodził), no prawdziwa, polska rodzina... gratuluję
Zgłoś
zipi 2011-03-08, 11:33
dzięki tej mamusi za pare lat bedziemy mieli +1 użytkownika na sadisticu, moze w koncu bedziemy wiekszoscią i sadyzm stanie sie normalny ; D
Zgłoś
szachu44 2011-03-08, 11:56
Oj nie wiedziałem że moja była nauczycielka, kiedyś zrobimy taką karierę. Co do danych to nie mogę udostępnić ale film z jej udziałem z czegoś tam w szkole to chyba już tak
Zgłoś
o................z 2011-03-08, 12:46 1
Pierd*lona c*pa roz*ebie jej k*rwa głowę pierd*le co to k*rwa ma być holocaust? Ch*j wie co to za dzi*ka dopadnijmy ją wszyscy sadole razem ją rozjebiemy TROLOLOLO

[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2011-03-09, 02:10 ]
Więcej gwiazdek się nie dało?
Zgłoś
masiu4 2011-03-08, 13:06
Pierdolona suka
Zgłoś
k................s 2011-03-08, 13:31
potem, jak suka dostanie od gościa wpierdol to jakiś pseudo-inteligent z boku powie, że damski bokser i nie umie sprawy załatwić inaczej. Chyba wypowiem się za większość (sadystów i nie tylko): takie suki jebać trzeba i kurwa AMEN!
Zgłoś
dizzi13 2011-03-08, 13:52
Kurwa nawet w Dzień Kobiet bym suce zajebał!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem