Jak za mocne, a nie sądzę w końcu to sadistic, to na harda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ilez tu jak zwykle kozakow "zza neostrady", ze wy sami do siebie obrzydzenia nie czujecie po takim napinaniu sie przez neta. Pewnie wiekszosc to pizdeczki z bicem 20cm no ale coz internet:f
A tak odnosnie nagrania, czemu nie ma nic o ojcu? Przeciez to musi byc przyjeb porownywalny do tej matki, co to nie wiedzial komu dziecko robi ? No litosci ludzie nie staja sie popierdoleni z dnia na dzien.
Cale szczescie zawadzka malemu pomoze... superniania najwieksza kpina w polskich mediach(poza sejmem). Matka z niej tak cudowna, ze dzieci wolaly zyc osobno/z ojcem niz z nia, ale co tam. Sama spierdolila wiec jest oczywiscie najlepszym ekspertem od wychowywania i doradzania innym jak to robic, to tez wszedzie swoje 3 grosze musi dorzucic. FAIL
A tak odnosnie nagrania, czemu nie ma nic o ojcu? Przeciez to musi byc przyjeb porownywalny do tej matki, co to nie wiedzial komu dziecko robi ? No litosci ludzie nie staja sie popierdoleni z dnia na dzien.
Cale szczescie zawadzka malemu pomoze... superniania najwieksza kpina w polskich mediach(poza sejmem). Matka z niej tak cudowna, ze dzieci wolaly zyc osobno/z ojcem niz z nia, ale co tam. Sama spierdolila wiec jest oczywiscie najlepszym ekspertem od wychowywania i doradzania innym jak to robic, to tez wszedzie swoje 3 grosze musi dorzucic. FAIL
Aborcja to zło! Pamiętajcie o tym cokolwiek by się nie działo! Aborcja to zło, nie można podejmować decyzji za dziecko, nie można! :/ Wszyscy pierdoleni katofaszyści mówią tylko o ochronie "nienarodzonego życia", a nigdy nie zrobili nic dla ochrony życia narodzonego... Nie wiem czy wiecie, ale są całe masy takich dzieciaków, które nie musiałyby cierpieć, gdyby matce, która nie chce mieć dziecka, która nie może go mieć - zarówno z powodów takich jak brak odpowiedniego nastawienia, głupota, patologia czy setek innych - pozwolono na aborcję...
To co właśnie słyszeliśmy to "świadome macierzyństwo"? Aaaa.... no tak, przecież polscy klasycy psychologii mówią, że matka ZAWSZE kocha dziecko i nigdy go nie skrzywdzi... A biblia cośtam jeszcze pierdoli...
Ja jebię - tą szmatę powinni nabić na pal i emitować program na żywo na wszystkich kanałach telewizji 24/7 póki zmarłej kurwie kruki oczu nie wydziobią. Jebana suka.
To co właśnie słyszeliśmy to "świadome macierzyństwo"? Aaaa.... no tak, przecież polscy klasycy psychologii mówią, że matka ZAWSZE kocha dziecko i nigdy go nie skrzywdzi... A biblia cośtam jeszcze pierdoli...
Ja jebię - tą szmatę powinni nabić na pal i emitować program na żywo na wszystkich kanałach telewizji 24/7 póki zmarłej kurwie kruki oczu nie wydziobią. Jebana suka.
Jeżeli to ma być matka, to...
Bez Komentarza to zostawie...
Wchodzę w śmieszne filmy i on tu jest ; dd
Super... ; /
Bez Komentarza to zostawie...
Wchodzę w śmieszne filmy i on tu jest ; dd
Super... ; /
Weźcie się tylko nie posrajcie, wam też za młodu przydałby się wpierdol od rodziców, bo z tego co tu czytam to ładnie większość niedojebana jest. Nie ma takiego czegoś, że dzieciak nie chce jeść, skoro nie chce to zapewne nawpierdalał się słodyczy czy napojów przed obiadem, jak matka już nie wytrzymuje to przechodzi do takiego rozwiązania. Jak dla mnie ten filmik śmieszny, bo to nawet na onecie, nie powinno zrobić takiego poruszenia jak tutaj, ale widzę, że większość z was nigdy nie dostała w dupę pasem, czy po ryju od ojca, a powinna.
@up
toz tak najlepiej wpierdolic dzieciakowi bo jesc nie chce,a nawet jak sie slodyczy nawpierdalal to co kurwa ma teraz rzygac pod siebie ale dalej wpierdalac bo mamusia popierdolona?
toz tak najlepiej wpierdolic dzieciakowi bo jesc nie chce,a nawet jak sie slodyczy nawpierdalal to co kurwa ma teraz rzygac pod siebie ale dalej wpierdalac bo mamusia popierdolona?
Heh pewnie z synka urośnie psychol i sadysta mamusi się odwdzięczy zaszlachtuje ją w melinie i tyle
@Immos...... no to przechuj miałeś dzieciństwo, nie wiem czy zazdrościć czy płakać,
za niejedzenie - wpierdol a za dwóje na świadectwie wyrywanie paznokci na żywca i przypalanie żelazkiem? No to qrwa miałeś rozrywkowo. No i jeszcze starszy kochany...po ryju dawał (pewnie się wqrwiał jak zobaczył co spłodził), no prawdziwa, polska rodzina... gratuluję
za niejedzenie - wpierdol a za dwóje na świadectwie wyrywanie paznokci na żywca i przypalanie żelazkiem? No to qrwa miałeś rozrywkowo. No i jeszcze starszy kochany...po ryju dawał (pewnie się wqrwiał jak zobaczył co spłodził), no prawdziwa, polska rodzina... gratuluję
dzięki tej mamusi za pare lat bedziemy mieli +1 użytkownika na sadisticu, moze w koncu bedziemy wiekszoscią i sadyzm stanie sie normalny ; D
Oj nie wiedziałem że moja była nauczycielka, kiedyś zrobimy taką karierę. Co do danych to nie mogę udostępnić ale film z jej udziałem z czegoś tam w szkole to chyba już tak
Pierd*lona c*pa roz*ebie jej k*rwa głowę pierd*le co to k*rwa ma być holocaust? Ch*j wie co to za dzi*ka dopadnijmy ją wszyscy sadole razem ją rozjebiemy TROLOLOLO
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2011-03-09, 02:10 ]
Więcej gwiazdek się nie dało?
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2011-03-09, 02:10 ]
Więcej gwiazdek się nie dało?
potem, jak suka dostanie od gościa wpierdol to jakiś pseudo-inteligent z boku powie, że damski bokser i nie umie sprawy załatwić inaczej. Chyba wypowiem się za większość (sadystów i nie tylko): takie suki jebać trzeba i kurwa AMEN!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów