18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................n 2011-03-07, 21:49
tak to jest jak się żartuje z umiejętności kulinarnych kobiety
Zgłoś
RuchaczNagichPanien 2011-03-07, 21:49
Oczywiście policja nie chce się tym zająć ? Z tego co czytałem to mamusia ma znajomości i ojciec nie może nic robić ...

A oto podpis tego filmiku na YouTube

Cytat:

Jest to pierwsze, jedno z najbardziej drastycznych nagrań ze znęcania się mojej żony nad moim synem Szymonem. Sprawa była w prokuraturze, prokurator umywa ręce..
Nagrania te nie zostały zamieszczone z celem zniesławienia mojej żony, a w celu ujawnienia prawdy, z prośbą o pomoc..

" postanowienie o umorzeniu dochodzenia w sprawie: fizycznego i psychicznego znęcania się nad Szymonem J. poprzez bicie po twarzy i pośladkach, zmuszanie krzykiem do określonego zachowania oraz używanie wulgaryzmów w okresie od stycznia 2008 do stycznia 2011, tj. o czyn z art.207 par.1 KK - na podstawie artykułu 17 par.1 pkt 1 kpk - wobec braku danych dostatecznie uzasadniających podejrzenie popełnienia czynu."

Podpierając się tym postanowieniem, przedstawiam opinii publicznej sceny z życia Szymona, kiedy to jego nieobliczalna matka znęca się nad nim fizycznie i psychicznie. Wg prokuratury przedstawione przeze mnie tutaj nagrania nie zawierają treści wulgarnych ani przemocy. W myśl prokuratury, upublicznienie tego nie stanowi łamania prawa.

Ale sprawą zaczynają interesować się media, a Dorota Zawadzka stara się pomóc ojcowi.
Zgłoś
Tezeusz12 2011-03-07, 21:57
haha moja "nauczycielka" z podstawówki, zawsze była wredna i szybko sie wkurwiała

skad poznaje, bo pare tygodni temu widzialem reportaz o niej, i identyczne nagranie bylo, slowo w słowo
Zgłoś
takol 2011-03-07, 22:10 1
Takiej to mi nie żal. Zajebałbym jej aż by jej sie oranzada z komuni odbila. SUKA!
Zgłoś
F................z 2011-03-07, 22:16
RuchaczNagichPanien napisał/a:

Oczywiście policja nie chce się tym zająć ? Z tego co czytałem to mamusia ma znajomości i ojciec nie może nic robić ...

A oto podpis tego filmiku na YouTube

Ale sprawą zaczynają interesować się media, a Dorota Zawadzka stara się pomóc ojcowi.

Mamusia pewnie dobrze kiełbachę opierdala, dlatego ma znajomości... Niby kobiet się nie bije, ale takie szmaty to tylko na stryczek, lub ukamieniować.
Zgłoś
D................g 2011-03-07, 22:36
0:20 solo na perkusji prima sort
Zgłoś
mks 2011-03-07, 22:46
Link do reportazu:
tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik/wideo/oblezony-bar-...

i komentarz na forum:
Cytat:

Witam.
Obejrzałem ten "wstrząsający" reportaż i jestem zniesmaczony niechlujstwem redaktorów przygotowujących ten materiał.
Reportaż został stworzony niedbale, dziennikarze nie zapoznali się z całokształtem sprawy i sytuacji jaka panuje w tej rodzinie. Nie przedstawiono argumentów strony przeciwnej i nie sprawdzono wiarygodności Pana Zbigniewa "zatroskanego" o swojego syna. Wystarczyło zapytać byłych jego pracowników kim On jest i co Sobą reprezentuje, jak traktował ich i swoją pierwszą nieżyjącą już żonę jak i obecną. Przytoczono Jego nagrania i nagrania synów z pierwszego małżeństwa a zabrakło nagrań i zeznań świadków w których grozi obecnej żonie "że Ją załatwi". Nie zapytano wprost ojca co potem z wychowywaniem syna. Są świadkowie którzy zeznawali w sądzie że odda go do domu dziecka bo nie ma czasu na zajmowanie się nim bo jest "biznesmenem" - według mnie jest bankrutem finansowym i moralnym który nie wie co z sobą począć.
Redakcja Celownika pokpiła się tym tematem.
Żenada państwo dziennikarze, wstyd i żenada.
Oświadczam jednocześnie, że nie mam zamiaru brać udziału w jakimkolwiek ewentualnym programie dotyczącym wspomnianej w wyemitowanym materiale rodziny. Wszelkie te informacje które przytoczyłem znajdują się w aktach spraw odpowiednich instytucji zajmujących się tą rodziną - wystarczy poszukać wielcy "dziennikarze śledczy"

Pozdrawiam
Bezstronny sąsiad.

link do tematu:
forum.tvp.pl/index.php?topic=38514.0
Zgłoś
pureinsane 2011-03-07, 23:01 1
Patrząc na sprawę trochę z innej strony...

Ludzie to takie dziwne istoty, których sensem istnienia jest miłość. Jedni jej poszukują, inni nią żyją. Nawet chorzy, skrzywdzeni ludzie skrycie pragną miłości, nie wierząc w nią jednak z powodu ran zadanych w przeszłości i szukają jakichś dziwnych jej odmian, zamienników lub zwyczajnie się jej zrzekają zadając tym samym sobie cierpienie. Bezsensownie rozdrapują ranę, tęskniąc za miłością również skrzywdzonej osoby, która kiedyś zadała im cierpienie.

To tutaj to jeden z wielu takich przypadków. Nie ma co napierdalać tej matki, choć to pierwsze co podpowiadają nam emocje. Ja sam mam podobne odczucia, ale wiem, że lepiej byłoby oddać takie coś (bo człowiekiem to niestety nie nazwę) pod opiekę specjalistów.
Każdego dnia dziwię się jak mała jest świadomość w społeczeństwie tego, że istnieje cały system pomocy ludziom z zaburzeniami psychicznymi. W Polsce, gdzie takiej patologii jest na prawdę sporo, to w sumie w wieku 18-19-20 lat wywiad z psychologiem powinien być obowiązkowy, bo raczej większości z nas rodzice coś spierdolili, no ale cóż...
Zgłoś
saimon1910 2011-03-07, 23:06
tak to jest jak sie skurwila z jakims lamusem, lamus nie chcial a ona wziela dla becikowego:D
Zgłoś
paczek1262 2011-03-07, 23:08
nie chce jeść? spoko, niech nie je, samo zgłodnieje w końcu
Zgłoś
barszczzuszkami 2011-03-07, 23:09
Co się tak napinacie, to sadistic. Jak jesteście za słabi na takie materiały to polecam joemonster. Delektujcie się płaczem bitego dziecka. Muzyka dla moich uszu. Piwo dla wrzucającego.
Zgłoś
piotexo90 2011-03-07, 23:18
na sznurek z nia!
Zgłoś
Bies666 2011-03-07, 23:22 4
Banda dzieciaków, która nic nie wie o wychowaniu. Tak właśnie postrzegam większość z osób komentujących ten filmik, prawda, ja sam nie mam dzieci, ale widze na przykłądzie mojej rodziny jak działa bezstresowe wychowanie, ja mam 19 lat, i mnie rodzice napierdalali ile wlezie, za wszystko. I jakoś teraz nie mam problemów z nadpobudliwością, czy brakiem szacunku. natomiast mój brat (6 lat) nie był uderzony ani razu, i jest jebany tak wkurwiający i "nieusłuchany" że łeb mały. Tak więc kurwa, jak dla mnie matka dobrze robi, małych gnoi trza lać, zeby później nie wyrosły z nich większe gnoje hehe. Siła!
Zgłoś
Domo91 2011-03-07, 23:58
Choć sam nie lubię takiego teoretycznego internetowego pierdolenia to aż wzrosła chęć zajebania takiej nawet kosztem odsiadki.
Zgłoś
kalwi89 2011-03-08, 0:42
Ot co - sadyści pokazali klasę

PS - chciałbym zobaczyć jak Ci wszyscy ludzie wbijają się do tej kobieciny na chatę i napierdalają ją
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem