Matka i Syn
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za lola z puszczalskich "dziewic" w ciąży z trzecim - zawsze piwko!
A ja czekam na tłum, który będzie chciał spalić Cie na stosie...
^up, w przypadku pedałów nie byłoby to takie złe, co?
Sllipp napisał/a:
^up, w przypadku pedałów nie byłoby to takie złe, co?
Ale co? palenie na stosie, krecenie suta czy cos jeszcze innego?
Bo do palenia, to bym miał listę odpowiednich narodowości, skłonności seksualnych i najróżniejszych zwyrodnialców...
To ją podaj, wspólnie coś na nich zaradzimy (nie tylko paląc na stosie)
Debilne jak zwykle w tego typu gównianych rysuneczkach, ale dużo się po Was nie spodziewam. Wstaw sobie swoją starą jak wkłada głowę do kibla i wyciąga w zębach srającą jaszczurkę.
Dajcie coś takiego z Mahometem i królem Dawidem. Kto podejmie wyzwanie?
Kawagawa napisał/a:
Debilne jak zwykle w tego typu gównianych rysuneczkach, ale dużo się po Was nie spodziewam. Wstaw sobie swoją starą jak wkłada głowę do kibla i wyciąga w zębach srającą jaszczurkę.
Kawagawa napisał/a:
a co? Twoja stara też dziewica?
@Sebeks
No, jego stara to dziewica, a jego ojciec cały czas w to wierzy. Albo Kawagawa jest z okna życia.
No, jego stara to dziewica, a jego ojciec cały czas w to wierzy. Albo Kawagawa jest z okna życia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów