18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Matka do odstrzału
B................n • 2015-08-06, 18:04
Matka znęca się nad swoją córką. Powinna zarobić kulkę w łeb, a nagrywający zawisnąć na strunie od fortepianu za bezczynność.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RaceWarNow 2015-08-06, 19:44
Jebane skośne ryżojady.
Zgłoś
vatherland 2015-08-06, 19:48 6
Bezstresowe wychowanie sranie, ja jak coś przekombinowałem to jak z pacha dostałem to od razu światopogląd wyprostowany, a nie daleko patrząc mój siostrzeniec bezstresowo wychowany wszedł już na głowę starszym, którzy mi teraz mówią, że za młodu mogli mu kilka razy wlać pachem to byłby normalniejszy. Rozpuścili gnoja jak dziadowski bicz to teraz mają.
Zgłoś
milek07 2015-08-06, 20:05
Pokurwy jedne.
Jakbym dopadł tych pojebów to by rzygali krwią.
Zgłoś
NieLubjeLudzji 2015-08-06, 20:19 2
Kitajec kitajcowi kitajcem. Syndrom Napoleona, kurduple zawsze sa agresywne i maja silna potrzebe dominowania nad kims slabszym.
Zgłoś
YOOras 2015-08-06, 21:43
Wpier sie nie raz dostalo ale jak widze co ta kurew wyczynia z tym dzieckiem to bym najchetniej przywiazal ja do drzewa i napawal sie jej strachem i uczuciem bezsilnosci w trakcie lamania jej kosci jakims badylem.
Zgłoś
~Velture 2015-08-06, 22:15 1
Cytat:

ja rozumiem ze dziecka jest szkoda bo to prawda ale kiedys bylismy inaczej wychowywani.nabroilismy to byl ostry wpierdol

Racja ale jakoś nie napierdalało się kijem od miotły z całej pary kilkuletnich dziewczynek.
Też w dupę dostawałem od matki ścierą ale kurwa kijem to już patologia.

Swoją drogą dam wam zagwozdkę - czy takie napierdalanie kijem jest dla dziecka gorsze niż jak ojczym albo brat czy inny chuj posuwa co nocy taką małą?
(niby jedno i drugie boli ale przy kiju ból zostaje a przy drugim przechodzi po czasie)
Zostawiam was z tym pojebanym pytaniem
Zgłoś
maveric666 2015-08-06, 23:09
włozył bym tej kurwie to stylisko od miotły
Zgłoś
Heathen 2015-08-06, 23:17 2
benykuleczka napisał/a:

Znałam kiedyś babę, która jak usypiała córki, to stała z pasem przy łóżku i 'luli, kurwa, luli'...

Spałaś od brzegu czy od ściany ?
Zgłoś
wlodarz 2015-08-06, 23:48
Potem dziwota, że zabójcy, że dewianci, socjopaci i inne pedofile...
Zgłoś
ciamciara 2015-08-06, 23:49
i za co ta kurwa tak bije to dziecko . Pozniej sie dziwic ze zoltki to takie pojeby
Zgłoś
maly-boy 2015-08-06, 23:50 1
Nawet tego kurestwa nie włączam, bo mi sie krew zagotuje... W ciemno napisze że tą suke powinno sie oskalpować.
Zgłoś
h................o 2015-08-06, 23:50
Za darmo nie dostała. Nie ma ludzi niewinnych.
Zgłoś
babluch 2015-08-06, 23:54 1
Jebane brudasy.I to kurestwo chca wpuszczac do europy.Kolor skory zobowiazuje i do tego szkoda dziecka.Predzej czy pozniej albo ucieknie z domu albo zajebie matke i nagrywajacego.
Zgłoś
kokos_123 2015-08-07, 0:04
Ja za młodego dostawałem większy wpierdol od rodziców jak coś porządnie narozrabiałem, najbardziej bolało kablem od żelazka.
Jak podrosłem to dostawałem trzepaczka do dywanów

Kto nie dostał większego bicia za młodu, niech pierwszy rzuci browarem

Ps. Jedno tylko robi źle, bije dziecko pozwalając mu się bronić ( tez po głowie ). Powinna ją obrócić i sprać po tyłku.
Zgłoś
i................y 2015-08-07, 0:06 1
Sądząc po pyskach i szczekaniu, to mogłaby nawet tego bachora zajebać na miejscu. W czasie gdy ją tłukła, to w ich prowincji pewnie z dziesięć nowych się zdążyło urodzić.
A swoją drogą, to mała też musi mieć charakterek, jeżeli po tylu razach miotłą dalej nie chce zrobić, o cokolwiek ją matka poprosiła.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem