Matka znęca się nad swoją córką. Powinna zarobić kulkę w łeb, a nagrywający zawisnąć na strunie od fortepianu za bezczynność.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tego co rozumiem (chociaż audio nienajlepsze) to dziewczyna pali heroinę i wstrzykuje sobie marihuanę, a potem się kurwi i tak co weekend. Matka chce, żeby skończyła studia, bo został jej jeden egzamin, a ta swoje że woli robić laski.
Dziękuję za uwagę.
Dziękuję za uwagę.
ja rozumiem ze dziecka jest szkoda bo to prawda ale kiedys bylismy inaczej wychowywani.nabroilismy to byl ostry wpierdol i sie czlowiek nauczyl ze nie wolno tego czy owego teraz gdy dziecko dostanie lomot to jest odrazu znecanie sie itd itd a nas nie nagrywano i mozna powiedziec ze tez znecano sie nad nami
Matka na boso, to nie przystoi być dominująca osobą, no chyba że to wpierdol ot taka kołysanka przed snem.
Qunda napisał/a:
no chyba że to wpierdol ot taka kołysanka przed snem.
Znałam kiedyś babę, która jak usypiała córki, to stała z pasem przy łóżku i 'luli, kurwa, luli'...
ooip napisał/a:
ja rozumiem ze dziecka jest szkoda bo to prawda ale kiedys bylismy inaczej wychowywani.nabroilismy to byl ostry wpierdol i sie czlowiek nauczyl ze nie wolno tego czy owego teraz gdy dziecko dostanie lomot to jest odrazu znecanie sie itd itd a nas nie nagrywano i mozna powiedziec ze tez znecano sie nad nami
Wpierdol, wpierdolem. Nieraz dostało się po dupie jak coś się przeskrobało, ale lanie dziecka kijem od szczoty po głowie to już jest patologia.
co wy pierdolicie jak miałem z 8 lat a matka mnie przyłapała jak podpalałem pety na podwórku z całym osiedlem to wpierdol dostałem taki że od sufitu się odbijałem jak piłka. Wyszło mi na dobre do teraz nie palę a mamy boję się jak ognia
madamu napisał/a:
co wy pierdolicie jak miałem z 8 lat a matka mnie przyłapała jak podpalałem pety na podwórku z całym osiedlem to wpierdol dostałem taki że od sufitu się odbijałem jak piłka. Wyszło mi na dobre do teraz nie palę a mamy boję się jak ognia
Niezła patola skoro w wieku 8 lat próbowałeś jarać.
W Chinach, czy chuj wie gdzie to jest dziewczynka nie jest traktowana jako 'równy' członek rodziny >.>
BlckSn napisał/a:
Niezła patola skoro w wieku 8 lat próbowałeś jarać.
Pewnie 'rekiny' z popielniczek wybierał
Stara pewnie nie taki wpierdol dostawała, to idzie pokoleniami, Chińczycy trochę inaczej postrzegają surowe wychowanie.
Nie zmienia faktu ze wypadaloby ja nadziac na ten kij, rozumiem klapsa w tylek raz, max.2 ale kurwa mac
Ta metoda walki z narkomanią jest skuteczniejsza niż durny spotu GISu
Teraz wszystko podpięte pod "znęcanie". Każdy z nas (starszych, nie mówie o gówniarzach na portalu), dostał mase razy wpierdol za młodu, jak coś narozrabiał i żyjemy. A teraz dzieciakowi nawet klapsa dac nie wolno i rośnie nam kurwa społeczeństwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów