18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:41
Matka do odstrzału
B................n • 2015-08-06, 18:04
Matka znęca się nad swoją córką. Powinna zarobić kulkę w łeb, a nagrywający zawisnąć na strunie od fortepianu za bezczynność.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
laqum 2015-08-06, 18:15 12
I to jest bezstresowe wychowanie
Zgłoś
P................r 2015-08-06, 18:31 62
Z tego co rozumiem (chociaż audio nienajlepsze) to dziewczyna pali heroinę i wstrzykuje sobie marihuanę, a potem się kurwi i tak co weekend. Matka chce, żeby skończyła studia, bo został jej jeden egzamin, a ta swoje że woli robić laski.
Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
ooip 2015-08-06, 18:33 11
ja rozumiem ze dziecka jest szkoda bo to prawda ale kiedys bylismy inaczej wychowywani.nabroilismy to byl ostry wpierdol i sie czlowiek nauczyl ze nie wolno tego czy owego teraz gdy dziecko dostanie lomot to jest odrazu znecanie sie itd itd a nas nie nagrywano i mozna powiedziec ze tez znecano sie nad nami
Zgłoś
Qunda 2015-08-06, 18:34 1
Matka na boso, to nie przystoi być dominująca osobą, no chyba że to wpierdol ot taka kołysanka przed snem.
Zgłoś
~Beny 2015-08-06, 18:41 8
Qunda napisał/a:

no chyba że to wpierdol ot taka kołysanka przed snem.

Znałam kiedyś babę, która jak usypiała córki, to stała z pasem przy łóżku i 'luli, kurwa, luli'...

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
B................n 2015-08-06, 18:41 22
ooip napisał/a:

ja rozumiem ze dziecka jest szkoda bo to prawda ale kiedys bylismy inaczej wychowywani.nabroilismy to byl ostry wpierdol i sie czlowiek nauczyl ze nie wolno tego czy owego teraz gdy dziecko dostanie lomot to jest odrazu znecanie sie itd itd a nas nie nagrywano i mozna powiedziec ze tez znecano sie nad nami

Wpierdol, wpierdolem. Nieraz dostało się po dupie jak coś się przeskrobało, ale lanie dziecka kijem od szczoty po głowie to już jest patologia.
Zgłoś
madamu 2015-08-06, 18:48 9
co wy pierdolicie jak miałem z 8 lat a matka mnie przyłapała jak podpalałem pety na podwórku z całym osiedlem to wpierdol dostałem taki że od sufitu się odbijałem jak piłka. Wyszło mi na dobre do teraz nie palę a mamy boję się jak ognia
Zgłoś
B................n 2015-08-06, 18:52 27
madamu napisał/a:

co wy pierdolicie jak miałem z 8 lat a matka mnie przyłapała jak podpalałem pety na podwórku z całym osiedlem to wpierdol dostałem taki że od sufitu się odbijałem jak piłka. Wyszło mi na dobre do teraz nie palę a mamy boję się jak ognia

Niezła patola skoro w wieku 8 lat próbowałeś jarać.
Zgłoś
BadMan666 2015-08-06, 18:54 3
W Chinach, czy chuj wie gdzie to jest dziewczynka nie jest traktowana jako 'równy' członek rodziny >.>
Zgłoś
~Beny 2015-08-06, 18:56 6
BlckSn napisał/a:

Niezła patola skoro w wieku 8 lat próbowałeś jarać.

Pewnie 'rekiny' z popielniczek wybierał

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
m................0 2015-08-06, 19:07
Stara pewnie nie taki wpierdol dostawała, to idzie pokoleniami, Chińczycy trochę inaczej postrzegają surowe wychowanie.
Zgłoś
mateusos 2015-08-06, 19:12
Nie zmienia faktu ze wypadaloby ja nadziac na ten kij, rozumiem klapsa w tylek raz, max.2 ale kurwa mac
Zgłoś
Remus.4 2015-08-06, 19:19
Ta metoda walki z narkomanią jest skuteczniejsza niż durny spotu GISu
Zgłoś
Tomikchomik1 2015-08-06, 19:30 2
Teraz wszystko podpięte pod "znęcanie". Każdy z nas (starszych, nie mówie o gówniarzach na portalu), dostał mase razy wpierdol za młodu, jak coś narozrabiał i żyjemy. A teraz dzieciakowi nawet klapsa dac nie wolno i rośnie nam kurwa społeczeństwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem