18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Matka do odstrzału
B................n • 2015-08-06, 18:04
Matka znęca się nad swoją córką. Powinna zarobić kulkę w łeb, a nagrywający zawisnąć na strunie od fortepianu za bezczynność.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skunastuk 2015-08-07, 0:16 1
najprawdopodoobniej ten film byl nakrecony jako dowód, aby ta kobieta została ukamieniowana
Zgłoś
Oponka 2015-08-07, 0:22 1
przede wszystkim to nie żółtki tylko jakieś hinduskie ścierwo. podejrzewam, że ta dziewczynka miała obiekcje, co do swojego "narzeczonego", którego jej rodzice wybrali i matka "próbowała ją przekonać"

jak ktoś wyżej wspomniał. kiedy matka lała tą dziewczynkę 50 następnych zdążyło się urodzić. nie ta, to następna. im młodsza tym lepiej, nie?
Zgłoś
ShadowDeathFireNinjaProPL 2015-08-07, 0:23
Za dużo gadania, za mało napierdalania.
Zgłoś
dudek694 2015-08-07, 0:30
nie mam nic do tego o ile córka się kurwiła, ale jak nie to do odstrzału ...
Zgłoś
AzbestoN 2015-08-07, 0:35 1
Dostawałem srogie wpierdole, za różne rzeczy, winny czy nie, dostawałem. Ale nie czuje się z tym źle, to był pewien etap rozwoju... najbardziej pamiętam moment, w którym ojciec powiedział "Jesteś za stary, żebym Cię bił..". Nie wyrosłem na patologicznego sebixa, regularnie używam słów jak "dziękuję", "proszę" etc. etc. Co więcej, mam wrażenie, że obecnie dzieciom trochę "brakuje" srogiego lania od czasu do czasu, aby nauczyły się szacunku dla starszych i poznały swoje miejsce.
Zgłoś
jabuszko127 2015-08-07, 1:45
może i jestem lekko podcięty ale wyobrażam sobie jak kurwie zakladam duszenie po czym biję ją po twarzy pięścią
Zgłoś
1................y 2015-08-07, 2:15
Tak wychowywała ją matka, a ją jej matka itd. Taka kultura, ta mała pewnie też będzie swoje dzieciaki tak lać.
Zgłoś
jaxteam179 2015-08-07, 4:50
W tym filmiku nie ma słowa o heroinie i żadnym wstrzykiwaniu. Jej matka karze jej sie położyc aby dostac w tyłek ( jakbyście posłuchali uważniej to powtarza cały czas to samo + gestykulacja), dostała tylko dlatego, że jej nie posłuchała. Osoba nagrywająca mówiła żeby przestała ale chyba nie chciała sie wpierdalac w nie swoje sprawy. I @MajkelSrajkel jeżeli nie potrafisz tłumaczyc to ku**a sie nie wypowiadaj i nie wygaduj głupot. Typowa patola to wszystko.
Zgłoś
KrisCFC 2015-08-07, 9:53
hoszo napisał/a:

Za darmo nie dostała. Nie ma ludzi niewinnych.

Powiedz to ofiarom oraz rodzinom ofiar WTC.
Zgłoś
TJMonster 2015-08-07, 10:44
Matkę powinni polewać woskiem po oczodołach, jednocześnie wpierdalając jej hak samochodowy w dupę. Takie ścierwo nie ma prawa, żeby żyć.
Zgłoś
a................d 2015-08-07, 14:13 1
jaxteam179 napisał/a:

W tym filmiku nie ma słowa o heroinie i żadnym wstrzykiwaniu. Jej matka karze jej sie położyc aby dostac w tyłek ( jakbyście posłuchali uważniej to powtarza cały czas to samo + gestykulacja), dostała tylko dlatego, że jej nie posłuchała. Osoba nagrywająca mówiła żeby przestała ale chyba nie chciała sie wpierdalac w nie swoje sprawy. I @MajkelSrajkel jeżeli nie potrafisz tłumaczyc to ku**a sie nie wypowiadaj i nie wygaduj głupot. Typowa patola to wszystko.

Zabłysnąłeś jak neon na burdelu
Zgłoś
ProVVe 2015-08-07, 14:47
MajkelSrajkel napisał/a:

Z tego co rozumiem (chociaż audio nienajlepsze) to dziewczyna pali heroinę i wstrzykuje sobie marihuanę, a potem się kurwi i tak co weekend. Matka chce, żeby skończyła studia, bo został jej jeden egzamin, a ta swoje że woli robić laski.
Dziękuję za uwagę.

To gówniare oduczy puszczania się
Zgłoś
sekutnica 2015-08-07, 15:05
Wielcy się kurwa obrońcy znaleźli. Nawet nie wiecie co gadają. Bez powodu wpierdolu po łapskach nie dostała. Bo może za kradzież mamusia miałaby mnie kiedyś pogłaskać po rączce?
Patologia wychowuje się właśnie w tych czasach - bezstresowe wychowanie, karne jeżyki, potrzeba na jakieś super nianie franie, bo idiotki pozwalają własnemu dziecku nacharać sobie w twarz, dostęp do idiotyzmów w Internecie, agresywne bajki i gry. I te bachory są głupie, bezczelne, nierobotne, puszczalskie, bez szacunku do innych ludzi i swoich rodziców. I przeważnie każda z osób, która wychowywała się w tych czasach, gdzie wpieprz się dostawało kijem, albo kablem nie powie, że wyrosła na "patola", tylko że to była właśnie dobra szkoła.
Zgłoś
picolo 2015-08-07, 18:52 1
A może to szybki kurs obcego języka??? Od dziś mówisz do mnie w swahili dzi*ko....
Zgłoś
longinus 2015-08-07, 20:02
biedna matka tyle musi wycierpieć, dobrze, że miotła wytrzymała
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem