Czy odważysz się być ateistą?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Czy odważysz się być ateistą?
gdzies to juz widzialem ale jest zajebiste
najbardziej mnie rozpierdalal moment z tego filmu jak ona laduje sie do kapsuly czy huj wie co to bylo zaczyna sie przebierac i [mialo wyjsc seksownie] widac jej 10 numerow za male majtki
jak to hujowo wygladalo...
najbardziej mnie rozpierdalal moment z tego filmu jak ona laduje sie do kapsuly czy huj wie co to bylo zaczyna sie przebierac i [mialo wyjsc seksownie] widac jej 10 numerow za male majtki
1. To nie miało być seksowne.
2. To jest Obcy, a nie Barbarella.
3. Kurwa.
@up Venomancer jest w rzeczywistości raczej Warcraftową wersją Hydraliska ze Starcrafta. A ten jest raczej nieco podobny do Obcego.
UWAGA! Niech ktokolwiek znajdzie mi to w większej rozdzielczości, Błagam!
Elegancki plakat z tego będzie.
Elegancki plakat z tego będzie.
Matka Bosa Częstochora i Jezus Chytrus.
Jesteście poje..................,a z resztą co się będę spinał, skoro to i tak nie przyniesie żadnego efektu. , ale uważam że jak byście obrażali tak Islam to by była ostatnia strona jaką odwiedzili byście w życiu ! Szkoda patrzeć jak takie odmęty przyczyniają się do upadku Kraju.Idźcie całować D.T. w d**ę bo to wam najlepiej wychodzi!
@Pazdek
Twój komentarz jest ironiczny czy jest po prostu objawem cudownego, piątkowego bólu dupy?
Twój komentarz jest ironiczny czy jest po prostu objawem cudownego, piątkowego bólu dupy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów