📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
paradox2604 napisał/a:
co jej sie stalo z brwiami ?
Przypaliły się przy ognisku podczas sabatu czarownic.
Komentarz do filmu, podążając tą logiką:
Praca wykonana MOIM rękoma. One są MOJE, a podatki i tak muszę płacić. Płac i nie pierdol lachociągu.
Gdybym odpalił papierosa przy jej kroczu to dostałbym mandat za palenie w miejscu publicznym. Pruć się "moja pizda" kiedy jest się ciśniętym za bycie prostytutką.. tego jeszcze nie grali.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
ciekawe czy lubi w kakaowe oko
takie są skutki nieróbstwa w głowie się przestawiło
strach co by fajki nie ugryzła
takie są skutki nieróbstwa w głowie się przestawiło
Halman napisał/a:
Pozostaje tylko decyzja czy w pizdę czy w usta? proponuje usta, podwójna korzyść; chłop zadowolony, temat skończony...
strach co by fajki nie ugryzła
Ja pierdolę to jest głupsze od rozwielitki.....
Zerknąłem na kanał YouTube tego czegoś. To nawet nie jest prostytutka. Zwykły troll. Nie zwracać uwagi.
Żeby temu tępemu kurwisku kiedyś żyłka pękła od tego darcia mordy
jej coś się kurwa pod deklem odkleiło ewidentnie.....jak zachowuje się tak w łóżku to ja dziękuje Idź pan w chuj ...
Typowy objaw wściekłej macicy.
I will wear you like a condom.
Ten kraj uzdrowi tylko wyłączenie do odwołania FB, Insta i zablokowanie wszystkich stron informacyjnych. Niech zostanie tylko handel, bzdury, edukacja i komunikatory bo przecież kurwa zdalna praca i nauka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów