📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Beata piękna kobieta, ale współczuje jej mężowi (jak nie ma jeszcze to przyszłemu), bo ta stara pinda na 100% będzie się do wszystkiego w tym związku wpierd@lać...
Nikt tu nie jest córką ani matką nikt nie ma męża to są normalne aktorki grające swoje role. Wszystko jest ustawione od początku do końca. Ustalony jest cały scenariusz oraz teksty. Każdy kto myśli inaczej jest skończonym idiotą. Pamiętajcie w telewizji wszystko, ale to wszystko jest wyreżyserowane. Pozdrawiam.
Zawsze w tego typu programach musi być typ co ledwo pierdoli po polsku, ja się pytam dlaczego?
Sam ledwo gadam po polsku, nie wymawiam R przekręcam słowa ale jakoś nie uważam zeby to super zajebiste było.
Sam ledwo gadam po polsku, nie wymawiam R przekręcam słowa ale jakoś nie uważam zeby to super zajebiste było.
Najgorsza jesteś? Szkoda, że nie, bo myślałam, że najgorsza. No kurwa zajebać szmatę, to nie jest normalne, ta kobieta jest ostro jebnięta, taka niemiecka strażniczka z obozów.
Noi ujebało filmik...to było dobre w tym sadolowym starym playerze zę nawet jak usunęli z yt to dalej tutaj było
Znalazłem Jestem mocniejszy niż tefałeny!
Znalazłem Jestem mocniejszy niż tefałeny!
Taka mamuśke to bym trzymał w ogrodzie po szyje zakopaną w ziemi
niech wraca do kuchni a nie wylewa żale i płacze jak dziecko ... a nie kurwa nie nadaje sie nawet do tego
"umrzeć tak jak się żyło- szybko, nic nie przeciągać, takie życie nie ma sensu"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów