📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chuj bombkę strzelił, świąt nie będzie w tym roku!
P.S. To chyba macocha, a nie matka.
w sumie dobry materiał. matka typowa kurwa
u mnie w dzieciństwie to był serwowany chleb z cukrem..ja jak bym tam odjebał takie danie to ta geslerowa i reszta tej bandy ogórkowej wpierdalali by jak małpa kit bo to tez jest ich smak z dzieciństwa
Ja bym gieslerowej zaserwował frytki z kjeczapem, to jest mój smak z dzieciństwa. Na drugie danie mogłaby posmakować mojego popisowego numeru, czyli kromka chleba z masłem i solą.
Chuj z tym starym pruchnem.... Dawać córkę !!!!!!!!!
matka jak u typowego sadysty
o kurwa... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Wyobraźcie sobie, że ta młodsza jest Dr inż. i miałem z nią projekt z Ogrzewnictwa i Ciepłownictwa. Świat jest mały
Kurwa, reżyserowane gówno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów