Pewnego dnia moja matka nazwała mnie skurwysynem, więc ją uderzyłem, bo nikt nie będzie tak mówił o mojej matce, potem uderzyłem siebie, bo nikt nie będzie bił mojej matki, potem matka uderzyła mnie, bo nikt nie będzie bił jej syna i potem uderzyła siebie, ponieważ nikt nie będzie mnie bił, więc uderzyłem ją, bo nikt nie będzie bił mojej matki...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Musisz jakąś filozofię doczepić do tego by napisać, że masz w domu patologię?
@up zrób wszystkim przysługę i usuń konto, odłącz internet albo wyrzuć przez okno sprzęty z dostępem do sieci.
@up&up
Dziewczęta w ramach pacyfikacji proszę natychmiast rozejść się do swoich kuchni.
Dziewczęta w ramach pacyfikacji proszę natychmiast rozejść się do swoich kuchni.
Hawking wstałby z wózka...
Myśle że mogę to podczepić pod moją prace magisterstą o fraktalach.
Co rozwinę komentarze to tam SzaraStronaMocy, typowa kobieta wszędzie musi wpierdolić swoje trzy grosze.
Mnie rozbawiło, przypomina mi trochę motyw Kanadyjczyków z South Park:
-Don't call me a rat, buddy
-I'm not your buddy, friend
-I'm not your friend, guy
-I'm not your guy, buddy
-I'm not your buddy, friend.
Edit: @barszczzuszkami, kopiowanie czyjegoś komentarza z wczoraj naprawdę nie jest sprytne, mogłeś poczekać chociaż kilka dni sadistic.pl/asg-lubuskie-mina-vt414362.htm
-Don't call me a rat, buddy
-I'm not your buddy, friend
-I'm not your friend, guy
-I'm not your guy, buddy
-I'm not your buddy, friend.
Edit: @barszczzuszkami, kopiowanie czyjegoś komentarza z wczoraj naprawdę nie jest sprytne, mogłeś poczekać chociaż kilka dni sadistic.pl/asg-lubuskie-mina-vt414362.htm
@Rottenlady
Mamo mamo mamo! A mogę sobie chociaż zgrać filmiki na pendrajwa? Pobaw się sromem albo wsadź głębiej tego tampona a sznurek zawiń o szyję potem pierdnij. W skrócie: klej wary szmato.
Mamo mamo mamo! A mogę sobie chociaż zgrać filmiki na pendrajwa? Pobaw się sromem albo wsadź głębiej tego tampona a sznurek zawiń o szyję potem pierdnij. W skrócie: klej wary szmato.
barszczzuszkami napisał/a:
Co rozwinę komentarze to tam SzaraStronaMocy, typowa kobieta wszędzie musi wpierdolić swoje trzy grosze.
To tylko jakaś nowa lokalna wieśniara próbuje zrobić z siebie pomnik dla gimbusów na sadolu, pełno tu takich. Należy ignorować i omijać tak jak gówno na chodniku.
@szarastronamocy
Jesteś tak pojebana, że tego żadna ustawa nie przewiduje
@Rottenlady
Dobrze jedziesz z kurwami
Jesteś tak pojebana, że tego żadna ustawa nie przewiduje
@Rottenlady
Dobrze jedziesz z kurwami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów