W Shandong kobieta z córką po raz ostatni wsiadły na skuter gdyż ich żywot zakończyła ciężarówka, która najechała je nie widząc ich. Rozjechane nie mogły przeżyć gdyż taka waga mogła je tylko zabić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Dziwne to jest. Tam popiepszają wszyscy na skuterkach, jakby nie dało się jechać samochodem jak człowiek. W Anglii z kolei, jak jedziesz gdzieś skuterem, to patrzą się na ciebie jak na idiotę. Najgorsze co można tam zrobić, to pojechać rowerem na zakupy do marketu. Koleżanka raz pojechała, i mówiła że jak wracała do domu z siatami na rowerze, to ludzie autentycznie się oglądali za nią.
Oczywiście wszyscy w szkole, w pierwszej klasie na geografii mieliśmy informacje gdzie leży Shandong ...
@up zauwaz ze skuterkiem sie przepchniesz przez korki, same tez nie zrobia korasa na pół miasta, wiec nic dziwnego ze sobie skuterkiem jeżdżą a i zdaje sie ze do pewnego czasu nie trzeba było nawet miec na nie prawka, kupowałeś i jechałeś jak ci sie podoba (chodzi oczywiscie o azję). Z rowerem to juz w ogole nie rozumiem czemu to kogoś dziwi, calkiem szybko i zdrowiej niz ciągłe siedzenie w furce, ja tam dobrze wspominam lata kiedy tylko nim sie poruszalam, oczywiscie został zajebany jak to w cebulandii bywa i sie skończyło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów