Kobieta w Jiangsu z synem żwawo spaceruje ciągnąc go na motorku zabawce gdy dochodzi do wywrotki dziecka wprost pod czerwonego nissana, który dziecko przejeżdża na oczach przerażonej matki. Drugie dziecko wędrujące w kadrze przeżywa bo nie wpada pod samochód.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
facet85 napisał/a:
ja pierdole... nie mogę patrzeć na krzywdę dzieciaków ...
To po chuj ci konto na sadolu?
Brawa dla kierowcy nissana za zachowanie szczególnej ostrożności.
@ igorektgk
Ewidentnie dzieciak wymusił. Nawet kierunkowskazu nie włączył.
Ewidentnie dzieciak wymusił. Nawet kierunkowskazu nie włączył.
no kurwa jak przy tak ruchliwej drodze z dzieciakiem łazić... Ja nie wiem czy to tak tylko w mojej okolicy jest, że jak samochody jeżdżą to z dzieckiem minimum dwa metry dystansu jest zachowane a na mało ruchliwej drodze (wsie itp), widząc samochód, staje się na poboczu i czeka aż auto przejedzie... tragedia okropna ale babka też jakaś niespełna rozumu i wyobraźni.
cuurniprime napisał/a:
To po chuj ci konto na sadolu?
bo nie rusza mnie nic poza krzywdą dzieciaków a wzmocnił się ten efekt gdy urodziło mi się własne,
jak zmajstrujesz swojego to zrozumiesz o czym mówię
peace
Wyraźnie była bardziej zainteresowana wystawami sklepów niż dzieckiem. No ale przejebane, w jednej chwili masz syna, w drugiej zmiażdżone zwłoki
Typowa kobieta. Lezie po ulicy, a myślami chuj wie gdzie, pewnie w sklepach na promocji
brawo dla tępej kurwy
przecież w chinach to normalka na porządku dziennym jest to ze ludzie przejeżdżają po sobie jakby ich jebany rząd wprowadził ustawę o przeludnieniu i wprowadził możliwość dokonywania czystek, tyle jest tu filmików jak bez znieczulenia Chińczycy jeżdżą po sobie, policjanci sie dzgaja, dziwne by było gdyby kierowca nissana ominął dzieciaka
Sama się do tego przyczyniła tepa pizda... dzieciątko na rowerku potknelo się kołem o jej nogę...
ja pierdole co za matka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów