📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie żebym się przypierdalał. Materiał przyjemny ale zdjęcie na końcu nie powinno być podpisane. Sąd zabronił publikacji jej danych osobowych więc powinno być tylko "K....".
Ja dam piwo tylko za pierwszy filmik kiedy Antylopa GNU broni swoje młode, dopierdoliły się do nich Likaony , są to tak drapieżne psy , tak wredne , że przegięcie, nie dość, że wytrzymałe to jeszcze nie duszą ofiary tylko wpierdalają na żywca . Zajebista ta akcja, szczególnie gdy Antylopy odchodziły spokojnie a likaony dały za wygraną, piękny widok , rzadko kiedy uruchamia się tak mocny instynkt macierzyński wśród zwierząt.
Jak by ludzie się zachowywali jak misio w 2 filmiku to by nas nie było ;p
niech ktoś wstawi gifa jak bizon, żubr czy coś tam przewraca uciekającego małego, a sam leci dalej.. mi się nie chce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów