Czyli to nie dowcip, ze murzynka robi kupsko 9 miesięcy. Tu.widac ze ostatnia raczka sie dopiero formuje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
CharlesMrudock napisał/a:
Nabijanie się z kalekiego dziecka ... ja wiem, że na sadolu trudno się spodziewać jakiegokoliwek poziomu w komentarzach, ale to już naprawdę samo dno i kilka metrów pod mułem.
Oby Ci na łeb coś ciężkiego spadło tępa szczoto.
Jak już pół sadistica zacytowało i zhejtowało, to ja też.
Hejt.
Pozdrawiam.
CharlesMrudock napisał/a:
Nabijanie się z kalekiego dziecka ... ja wiem, że na sadolu trudno się spodziewać jakiegokoliwek poziomu w komentarzach, ale to już naprawdę samo dno i kilka metrów pod mułem.
Oby Ci na łeb coś ciężkiego spadło tępa szczoto.
Dziecko to dorosły z opóźnionym zapłonem i nie ma się co mazać nad faktem że to dziecko!Wedle zasad bezstresowego wychowania i "róbta co chceta"kaszojady,vel gówniaki-są zupełnie niewychowane,co jest niezwykle irytujące,zwłaszcza w przestrzeni publicznej!Drą te ryje,a madki..na klęczkach je proszą by się uspokoiły!A już debilowate powiedzenie takiej samicy,która,owszem,wie jak się dać zapłodnić-ale jak to potem wychować-to ne-ne-powiedzenie takiej ameby mózgowej "przecież to dziecko!"-doprowadza mnie do białej gorączki!
0dbytBiskupa napisał/a:
A ty naprawdę myślisz, że jesteś od czarnego lepszy, bo biały, żałosny dupku?
Ależ oczywiście że tak myślę.
Jestem nawet dumny z bycia białym, żałosnym dupkiem....
A zwłaszcza białym. Nawet bycie białym złodziejem, jest o niebo lepsze niż bycie uczciwym czarnym.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów