📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawie dobre.
Po pierwsze chujowe, po drugie studenci osrani bo sesja, a chyba nie zdają sobie sprawy jak niski poziom jest już na studiach a osranie nadal pozostało.
kiedyś umiałem nawet podwójne całki liczyć, ale jakoś to potem nieprzydatne się okazało i nie pamiętam prawie nic...
Matematyka na pierwszym roku to typowe sito do odrzucenia najsłabszych jednostek...
Matematyka na pierwszym roku to typowe sito do odrzucenia najsłabszych jednostek...
Węszę fejka! Fonia cię zdradza.
@SQT Nie wiem jaki poziom był wcześniej, więc nie powiem, żeby był niski, ale za to czuję, że uczę się rzeczy w ogóle nieprzydatnych. Za to wykładane są w sposób niezrozumiały i beznadziejny. A na sesji i tak wymaga się rzeczy z dupy wziętych, więc wszyscy są obsrani, bo nie wiadomo co ma być. Zakładając, że wcześniej był ten poziom wyższy, to i pewnie wykładowcy byli bardziej ogarnięci, więc potrafili lepiej przygotować studentów do egzaminów. Razem z poziomem nauczania idzie poziom wiedzy i trudności egzaminów.
Cytat:
Zakładając, że wcześniej był ten poziom wyższy, to i pewnie wykładowcy byli bardziej ogarnięci, więc potrafili lepiej przygotować studentów do egzaminów
Hahaha, oto typowy przykład współczesnego studenta - "przygotuj mnie do egzaminu profesorze"!
Kiedyś to faktycznie były studia, bo kurwa psor rzucał temat, nakreślił obszar, jaki będzie obowiązywał, a później studenci myk do biblioteki i się kurwa szukało wiedzy samodzielnie. A tu proszę, problem wielki - psor wymaga, niczego nie powiedział, nie przygotował... Nic dziwnego, że później to państwo wygląda tak, jak wygląda, skoro dorośli ludzie nie potrafią wyrwać się z dzieciństwa, przedłużanego przez gimnazjum i któremu folguje się w liceach.
robił to pewnie też student przed sesją zamiast się uczyć xd
ułamki? na studiach?!
czy tobie czasem, player544, sufit na łeb sie nie spadł?
czy tobie czasem, player544, sufit na łeb sie nie spadł?
Przygłupy, nie przesadzajcie, całki nie są trudne w ogóle- to wy jesteście głupi...
DerFels napisał/a:
@SQT Nie wiem jaki poziom był wcześniej, więc nie powiem, żeby był niski, ale za to czuję, że uczę się rzeczy w ogóle nieprzydatnych. Za to wykładane są w sposób niezrozumiały i beznadziejny. A na sesji i tak wymaga się rzeczy z dupy wziętych, więc wszyscy są obsrani, bo nie wiadomo co ma być. Zakładając, że wcześniej był ten poziom wyższy, to i pewnie wykładowcy byli bardziej ogarnięci, więc potrafili lepiej przygotować studentów do egzaminów. Razem z poziomem nauczania idzie poziom wiedzy i trudności egzaminów.
Gdybyś kiedyś miał okazję porozmawiać z profesorem na osobności, z pewnością opowiedziałby Ci jak to teraz program jest objebany, a on musi obniżać wymagania co do studentów. Niestety przykre ale prawdziwe.
Jeżeli Ci tak ciężko to po co chuju jeden z drugim poszedłeś na studia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów