📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
że jak?
Ze kurwa srak. Tamten dostal Oscara, a Leonardo nie.
lol w jakich 2 różnych kategoriach? Leonardo przegrał z matthew mcconaughey w kategorii najlepszy aktor.
Matthew Mcconaughey poświęcił się bardzo do roli chorego na aids w filmie Dallas Buyers schudł celowo ponad 30 kg !!
andrzej_1981 napisał/a:
Matthew Mcconaughey poświęcił się bardzo do roli chorego na aids w filmie Dallas Buyers schudł celowo ponad 30 kg !!
Ale to Oscary to jest nagroda ze metamorfozę, czy za grę aktorską? Bo albo mi się już programy mylą, albo im. Powinni stworzyć oddzielną kategorię, czyli "najbardziej poświęcający się aktorzy" czy coś w tym stylu...
Kaddafi
andrzej pierdolisz... zagrał pedała i dlatego wygrał z Leo
Matthew Mcconaughey w Dallas Bueyrs nie grał pedała... pedała to grał Jared Leto
Matthew Mcconaughey w Dallas Bueyrs nie grał pedała... pedała to grał Jared Leto
klubber napisał/a:
Kaddafi
Ale nie gra pizd pokroju Biebera (za rolę w Titanicu wielu go uważało za lalusiowatego gogusia), pedałów, chorych na AIDS albo murzynów zbierających bawełnę, tylko dostaje poważne role, z których świetnie się wywiązuje. A to nie jest modne, więc nie ma oscara. Sam szczerze przyznam, że go nie lubiłem kiedyś, ale ostatnie jego filmy ogląda się z wielką przyjemnością. Jeszcze kiedyś dostanie oscara, bo zasługuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów