📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przyjęły wiedzę przelewem
Zacny dowcip milordzie.
Inteligentny, a zaraz oddający w dużym stopniu trend młodzieży licealnej w wieku od 17 do 20 roku życia, zdającej ten jakże ważny egzamin w ich życiu.
Pozdrawiam serdecznie
Inteligentny, a zaraz oddający w dużym stopniu trend młodzieży licealnej w wieku od 17 do 20 roku życia, zdającej ten jakże ważny egzamin w ich życiu.
Pozdrawiam serdecznie
To się uśmiałem
Nienawidze takich zartow. Wymyslone na sile, juz samo pytanie na poczatku jest z dupy wziete, bo ja nie znam zadnej dziewczyny ktora chciala zdawac mature w ciazy. Niby blachostka ale zart ma byc kurwa autentyczny i smieszny zarazem a nie wysrany z dupy.
morderuk napisał/a:
.. bo ja nie znam zadnej dziewczyny..
tak powinna wyglądać Twoja wypowiedź, autentyczna i śmieszna zarazem, a nie wysrana z dupy.
Autor dostaje piwo, bo żart całkiem śmieszny.
A tu macie w wersji klasycznej (starszej niż internet) :
Dlaczego mężczyźni są mądrzejsi od kobiet ?
Bo co dwie głowy to nie jedna .
A dlaczego druga główka nie myśli ?
Bo ma dziurkę w środku .
Dlaczego mężczyźni są mądrzejsi od kobiet ?
Bo co dwie głowy to nie jedna .
A dlaczego druga główka nie myśli ?
Bo ma dziurkę w środku .
Córka do matki:
- Mamo, jezdem w ciąży!
- Rany Boga, dwa miesiące do matury a tym mówisz 'jezdem'.
źródło Masztalski, lata 80-te XX wieku
- Mamo, jezdem w ciąży!
- Rany Boga, dwa miesiące do matury a tym mówisz 'jezdem'.
źródło Masztalski, lata 80-te XX wieku
Zart cienki jak siki pająka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów