18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
meier 2014-02-06, 14:32
powiem ci jedno, olej tą mature z informatyki. Naucz sie lepiej dobrze matmy i języka a wszedzie na polibude się dostajesz. (zreszta dostaniesz sie nawet mając absolutne minimum z matury) gorzej z przejsciem pierwszego semestru. A programowania i tak sie bedziesz musiał nauczyć i tak.
Zgłoś
KhazAkar 2014-02-06, 14:47 1
Do tataPszemka i Basmacz
Linux dla biedaków,bo za darmo?
Ogarnij się człowieku,dzisiaj znając tylko Windę chuja dostaniesz,a nie pracę(np. w administracji serwerów itd.)
Sam ogarniam i Windę i Debiana a korzystam z Linuksa(Debian).Czemu niby?A no dlatego,że:
-Linux jest w chuj bezpieczniejszy od Windy
-Masz zajebiście mało wirusów a nawet jak jakieś wyjdą to może z miesiąc(!!)podziałają,bo ktoś go wyłapie i zacznie pisać poprawkę,która go unieszkodliwia i podsyła np. Twórcom ClamAV czy Linusowi.Teraz znajdź to samo na winzgrozie.
-Znając Linuksa głębiej poznajesz nie tylko system ale i sam Twój sprzęt oraz jego możliwości a ograniczenia(np. nie wykrywa czegoś czy jakieś błędy) to głównie problem z sterownikami,których "reverse engineering" trwa długo,bo jest robiony przez ochotników-wolontariuszy,którzy nic za to kasy nie biorą i o wiele później przez to(mało osób które się tym zajmują) docierają sterowniki do jądra Linuksa
-Znając Linuksa po części znasz bardziej Windowsa.Czemu? Ponieważ microsyf czerpie garściami z rozwiązań,które już od ładnych paru lat(!!) istnieją w Linuksie(np. "usypianie" procesów w win8 czy interfejs "MetroUI" to przerobione Unity z Ubuntu)
Basmacz czepiasz się jak głupi.Nie każdy musi mieć windowsa w domu(tak samo jak Linuksa).Może woli pracować na Linuksach zamiast windowsie,ponieważ lepiej zna ten system zamiast tego syfu i szpiegostwa(Luka w usługach kryptograficznych,która istnieje bodajże już od windowsa 98)dostarczanego przez microsoft?
I nie,nie jestem fanbojem systemów spod stajni GNU/Linux,tylko osobą,która badała i bada nadal różnice i podobieństwa między winzgrozą i Linuksami(To windows upadabnia się do Linuksa,nie na odwrót) i to,co widzę przekonało mnie do wyboru Linuksa,a do windowsów już nigdy nie wrócę.
A co do osób,które chcą mnie "zjechać" mam jedną radę: Doedukujcie się i spierdalać :*
Zgłoś
Insaner 2014-02-06, 14:53
No i co w tym dziwnego. Jesteś najprawdopodobniej jedyną osobą w szkole, która chciała zdawać maturę na Linuksie. To nieważne, że system jest darmowy, jeśli we wszystkich pracowniach komputerowych używa się tylko Windowsa, to nikt Ci go nie będzie dodatkowo instalował. Zresztą, nie każdy informatyk musiał mieć z tym systemem styczność. Nikt by im też dodatkowo za takie manewry nie zapłacił.
Zgłoś
b................w 2014-02-06, 15:10
Przecież można zdawać gdzie się chce, nie trzeba w swojej szkole.
Zgłoś
i................y 2014-02-06, 17:22
KhazAkar napisał/a:

Masz zajebiście mało wirusów a nawet jak jakieś wyjdą to może z miesiąc(!!)podziałają,bo ktoś go wyłapie i zacznie pisać poprawkę,która go unieszkodliwia i podsyła np. Twórcom ClamAV czy Linusowi.

Phi! A na Hłyndołzie to wszystkie wyrusy się skanujom w godzinę i już ich nie ma.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-02-06, 21:05 1
wudun napisał/a:

Do windowsa w szczególności 7 pretensje mają tylko ci którzy jadą na piratach i jeszcze jakiś jakiś home made buildach.

A co za różnica czy kopia systemu jest legalna czy nie do końca? Dobrze postawiony system hula aż się zepsuje, zupełnie tak samo jak sklepowe gówno z kilogramem adszajse.

Najbardziej narzekają ci którzy nie dbają o system i ogólnie mają wszystko w dupie. Często robię różne rzeczy z komputerami, wielu klientów ma oryginalną kopię i UWAGA: burdel na kółkach i kupę wirów.

Windows 7 jest dobry, ale tylko Ultimate - reszta to gówno okrojone maczetą.
Zgłoś
d................i 2014-02-07, 12:02 1
ja pierdole jaki ciemnogród w komentarzach
Zgłoś
M................2 2014-02-08, 13:38 1
@up widze własnie. komentarz z najwieksza iloscia piw tez wybitny.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem