Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@dżonyłojlker
Wiem że wspomnienia o twojej Ukrainie bolą i nawet AI lewactwo moze wykożystać. Ale czemu swoich lewackich żydo-masonerskich botów podsyłacie do wypowiedzi na temat matur?
zagłębiowsko-banderowska dżdżownico, gówniane obrazki generowane przez SI, to ty wstawiałeś do porzygu (były wyjątkowo chujowe i żałosne). To jest z filmu "Idiokracja".
@dżonyłojlker
Wiem że wspomnienia o twojej Ukrainie bolą i nawet AI lewactwo moze wykożystać.
Powiedz kurwa, że to Ż to tylko trolling...
A co do łebka z filmiku. Jaja sobie robi....
Na uczelni gościu z Ego długim jak pociąg gadał coś do ściany pod nosem i mówię co ja tutaj robię?
"Też mam wyższe wykształcenie chociaż studiów nie skończyłem."
I bardzo kurwa dobrze.
A teraz w pracy mam takich niespełnionych bo się uczyli X lat i obiecali im wspaniałości a teraz do niczego się nie nadają i się wyzywają na podwładnych bo mają małe siurki.
^^^
Typa w ogóle nie znacie i nie macie o nim pojęcia a się mądrzycie i podniecacie jak ułom przed kompem
Znasz typa?
zagłębiowsko-banderowska dżdżownico, gówniane obrazki generowane przez SI, to ty wstawiałeś do porzygu (były wyjątkowo chujowe i żałosne). To jest z filmu "Idiokracja".
Sluchaj ukrze. Idiokracja to powinnaś mieć na drugie imię. Jesteś lewackim trolem alkoholikiem. Wracaj na ukrainę za kraj walczyć.
W Polsce banderowskich ukrów na odwyk też przyjmują. Zapisz sie bo zaczynasz dno szorować nietrzeźwym dupskiem.
Powiedz kurwa, że to Ż to tylko trolling...
A co do łebka z filmiku. Jaja sobie robi....
JA mam dosć ukrów u mnie na osiedlu! Zrywają ogłoszenia z tablicy ogloszeń na klatkach. Sieją dezinformacje i ludzie nie wiedzą co się w spółdzielni dzieje! On nie robi sobie jaj to była prowokacja! I tam nie było łepka tylko filmik.
to nie jest syn tego gościa, mola książkowego?
-ile pan książek tak średnio czyta?
-a bo ja wiem, to różnie, zależy.
Nie powiem Panu.
Idiokracja to powinnaś mieć na drugie imię.
Tak?
łepka wykożystać
o tegorocznych sukcesach w zdawaniu egzaminu dojrzałości.
Na pewno nie tegorocznych, rok temu widziałem ten film, a nie wiadomo czy on nie jest jeszcze starszy.
Tak?
Ty banderowcu uczuć bedziesz mnie? Mnie? Mnie? Nie wiesz z kim napisujesz lewacka wydzielino z nosa! Tacy jag ty! Lewaki z zachodu! Opcja europejska zniszczydź religije katolidzką i zmienidź luci w zwierzęta! Jesteś botem nazisty Zalenskiego!
Wytreźwiej puloku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów