Na wstępnie zaznaczę, że NIE OGLĄDNĄŁEM więcej niż 30sek tego ''czegoś''.
Możecie sobie gadać co chcecie, ale według mnie Kolonko mówi milion razy więcej prawdy niż przeciętny polski dziennikarz/polityk.
Oglądaliście niedawne nagranie z przebiegu komisji do spraw nieprawidłowości w resorcie geologi?? Tam było pięknie pokazane, że Polską rządzi MAFIA.
Kolonko czy Mikke może są kontrowersyjni, ale chociaż oni chcą wyprowadzić Polskę na prostą. Czy nie widzicie, że jesteśmy murzynami Niemiec?? Że przeciętny Polak jest gorzej traktowany niż ciapacki imigrant?? Że jesteśmy tak zajebiście zadłużeni, że będziemy spłacać dług zaciągnięty przez Tuska (na super premie, wynagrodzenia dla szofera wysokości 50k zł miesięcznie, prywatne loty odrzutowcem itp itd)przez kilka następnych pokoleń. Nie widzicie, że brudny ciapak na zachodzie żyje lepiej niż miliony polskich emerytów i rencistów??
Nie jestem politycznym ekspertem, ale wiem, że ani PO, ani PiS, ani SLD, ani PSL, nie zrobią NIC dobrego dla Polski.
Wytłumaczenie mi to, dla czego moje dzieci, wnuki i być może prawnuki mają spłacać kredyty które zostały przeżarte przez takich ludzi jak kłamca kalisz??