Mariusz Max Kolonko mówi jaki jest problem z nielegalnymi imigrantami w Stanach Zjednoczonych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Plecionkarz napisał/a:
Polska też mogłaby zrobić tak jak usa. Rozjebać wieżowiec, powiedzieć, że zrobili to ciapaci na spółkę z cyganami i murzynami i ogłosić, że żaden z nich nie może wjechać do kraju a wszyscy którzy są na miejscu mają spierdalać.
A mamy jakiś wieżowiec ?
Poza tym Polska powinna doprowadzić do powstania "państwa cygańskiego", dozbroić armię i potem zasymulować atak na "wieżę z owiec" i najechaaaać
Pamiętacie taką piosenkę jak "Elektryczne Gitary - Co Ty tutaj robisz"?
Tam leci tekst jakoś tak: "Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest". I wiecie co, te słowa są ponad czasowe.
To ja się idę napić, Wasze zdrowie.
Tam leci tekst jakoś tak: "Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest". I wiecie co, te słowa są ponad czasowe.
To ja się idę napić, Wasze zdrowie.
olusek666 napisał/a:
fifi strasznie sie boisz dolnego Manhattanu,to lecę Cie uspokoić-wieczorami to niebezpieczna jest tylko Wall St!
Nie, ze boje ale mieszkajac tu od czasu do czasu, widze jak sytuacja zmienia sie z roku na rok na gorsze. Jakis czas temu u mnie w klatce zastrzelili chlopaka, prawdopodobnie handlowal narkotykami, teraz jest jeszcze gorzej. Fakt, w Paryzu spotkalem sie niejednokrotnie z przemoca i tam jest rzeczywiscie realnie niebezpieczniej, w NY, na szczescie NYPD nie daje sobie w kasze dmuchac i wszystkie kakrocie stwarzaja tylko pozory niebezpieczenstwa.
Zabawne o imigrantach mówi imigrant... Ahmerykanie spierdalać w kosmos oddać USA ich prawowitym właścicielom... Przecież natywnym językiem ameryk były pieprzone indiańskie dialekty nie angielski. Więc czemu kurwa nie jest to podstawowy język. Ci ahmerykańce powinni się jebnąć w łeb bo tak bardzo chcą się odciąć od Europy a siedzą w niej po uszy... Pierdoleni hipokryci ze schizofrenią.
Mariuszowi zawsze piwo stawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów