18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zulu-Gula 2025-03-08, 7:14 23
Gotowała mu bigos z nietoperzy, a teraz będzie musiał wp🤬lać zupki Vifona.
Zgłoś
Lobo24 2025-03-08, 8:04 7
W jednej sekundzie typ zakończył znajomość a w drugiej już do niego podlatuje jakiś pedał i się reklamuje "I'm GAY, I'M GAY".
Zgłoś
TheJack22 2025-03-08, 8:18 34
A ja lubię sobie przytulić konkretną mężatkę. Część tych zamężnych facetów to sobie drugiej matki szukało do obsługi, a nie partnerki. Teraz zaglądam do babeczki parę lat przed 40 stką, 10 lat po ślubie. Stary po robocie ledwo coś burknie pod nosem a w weekend pakuje wędki i jedzie na te swoje ryby, a tak na prawdę ukrywać swój postępujący alkoholizm. Nam pasuje, siedzi nad rzeką, czy tam jeziorem, chleje browary i wiadomo, że do rana jest spokój, można pofiglować. Jak to Ona stwierdziła"Jak sobie woli ryby od młodej żony, to niech się tam z tymi rybami pier..oli"
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-08, 9:11 19
TheJack22 napisał/a:

zamężnych facetów

Zamężnych facetów, powiadasz...
Zgłoś
turor 2025-03-08, 9:36
Dobrze, że garażosalonu nie rozp🤬olił
Zgłoś
JoSeed 2025-03-08, 9:48
Panowie, dbajcie o swoje Damy, nie tylko od Święta 😊

Tradycyjny bukiet goździków jak znalazł...
Zgłoś
Kapuś_Puchatek 2025-03-08, 10:03
Widzę, że pies sobie swobodnie pomyka po chałupie zamiast dusić się w rondlu.
Zgłoś
Jaten 2025-03-08, 10:17 2
Kapuś_Puchatek napisał/a:

Widzę, że pies sobie swobodnie pomyka po chałupie zamiast dusić się w rondlu.

Biały, to na niedzielę, teraz w woku kotecek
Zgłoś
dOpieca 2025-03-08, 10:46 26
TheJack22 napisał/a:

A ja lubię sobie przytulić konkretną mężatkę. Część tych zamężnych facetów to sobie drugiej matki szukało do obsługi, a nie partnerki. Teraz zaglądam do babeczki parę lat przed 40 stką, 10 lat po ślubie. Stary po robocie ledwo coś burknie pod nosem a w weekend pakuje wędki i jedzie na te swoje ryby, a tak na prawdę ukrywać swój postępujący alkoholizm. Nam pasuje, siedzi nad rzeką, czy tam jeziorem, chleje browary i wiadomo, że do rana jest spokój, można pofiglować. Jak to Ona stwierdziła"Jak sobie woli ryby od młodej żony, to niech się tam z tymi rybami pier..oli"

Nie bój się w przyszłości i ktoś ci żonke wydyma. Tu nie o ryby chodzi , zmywarki zawsze jakiś pretekst sobie znajdą żeby wybielić swoje kurewskie zachowania.
Zgłoś
Promyczek 2025-03-08, 11:06 6
TheJack22 napisał/a:

Ucałuj mamę ode mnie tam gdzie zwykle
Zgłoś
POeBaNy 2025-03-08, 12:24 11
TheJack22 napisał/a:

A ja lubię sobie przytulić konkretną mężatkę. Część tych....."

Najdłuższy opis babskiego kurestwa jaki czytałem. Nawet w zmywarkowych czasopismach Julki opisują i usprawiedliwiają swe kurestwo w paru słowach krócej.
Zgłoś
KuBuX 2025-03-08, 14:16 1
Dobzie dobzie
Zgłoś
chada 2025-03-08, 17:34
Taki prezent moja dostała dzisiaj z okazji dnia kobiet
Zgłoś
ufok 2025-03-08, 18:09
Dostała w lampę bo chłop zorientował się jak burka zobaczył, ze dziś będzie vege a miał ochotę kości poobgryzać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem