📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierwszy filmik już jest
sadistic.pl/takie-zarty-to-ja-rozumiem-vt112330.htm
[ Komentarz dodany przez: ֺΚֺ: 2012-04-22, 17:58 ]
Poprawione.
sadistic.pl/takie-zarty-to-ja-rozumiem-vt112330.htm
[ Komentarz dodany przez: ֺΚֺ: 2012-04-22, 17:58 ]
Poprawione.
Widać poziom żartu babki i faceta. Babka zamiast wysłać typa na nieświadomce do sklepu to od razu go obudziła i od razu mówi "Brian Helped" -.- Konfi rura jebana.
Z Brianem najfajniejsze jest to, że słychać go wieczorem i nazajutrz rano. A mąż w tym czasie spał najebany
Szytywne jak chuj Rocco.
Kumpel opowiadał mi historyjkę, jak pojechali na ryby. Ryby brały tak intensywnie, że urżnęli się jak prosiaki, jeden kompletnie w trzy dupy. Koledzy postanowili zrobić mu kawał i zrobić go na 'youngblooda'. Zgolili mu łoniaki, ten co golił tak się nawet poświęcił, że chwytając przez srajtaśmę podniósł mu wacusia i wklepał w jajka Oldspice'a. No i budzi się kolo rano i idzie odcedzić kartofelki. Kolesie krztuszą się ze śmiechu, czekają na burzę, a tu nic. Ziomek wrócił do obozu jakby nigdy nic. Ale niedługo potem zebrało mu się na dwójeczkę, wziął srajtaśmę i saperkę i pomaszerował w krzaki. I dopiero wtedy dał się słyszeć ryk potężny "SKUUUURRRWYSYNYYYYYY !!!!" i typek kwadrans gonił swoich kolegów z saperką w ręce i żądzą mordu w oczach.
Dziwny jakiś, w końcu mogli go obrzezać
Dziwny jakiś, w końcu mogli go obrzezać
Przysługę mu zrobiła. Teraz przynajmniej jak cywilizowany człowiek będzie wyglądał a nie jakiś włochacz.
No i co Koleś ma to w sumie w dupie, a laska płakała i przeżywała
Portal schodzi na psy, jeżeli takie debilne filmy mają wzięcie. Podobno to "sadistic"
Pokolenie "naszoklasistów" "fotkowców" "face coś tam" Niedługo film jak kundel wali kupę na trawniku będzie tutaj przechodził na harda- po wielu latach wypisuję się
Pokolenie "naszoklasistów" "fotkowców" "face coś tam" Niedługo film jak kundel wali kupę na trawniku będzie tutaj przechodził na harda- po wielu latach wypisuję się
ta ścięta brew ładniej wygląda nawet
@callun
No kurwa uwielbiam takich jak Ty, którzy się spinają o materiały na głównej stronie. Tutaj może być wszystko, może nawet być zdjęcie mojej starej robiącej na drutach. O ile mnie pamięć nie myli to kiedyś był chomik zapierdalający w klatce.
Chcesz sadyzmu? Hard zaprasza.
No kurwa uwielbiam takich jak Ty, którzy się spinają o materiały na głównej stronie. Tutaj może być wszystko, może nawet być zdjęcie mojej starej robiącej na drutach. O ile mnie pamięć nie myli to kiedyś był chomik zapierdalający w klatce.
Chcesz sadyzmu? Hard zaprasza.
Dobra. To chyba z 4 filmik z serii od nich. Daje linka do ich kanału na YT, gdzie są wszystkie filmiki, a admini powinni zrobić temat zbiorczy przy następnym wrzucie LINK DO KANAŁU
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów