Nowe gówno od MC Grzesia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
"Nowe gówno"
nie rozumiem po co wrzucasz skoro twierdzisz, że gówno. Tym bardziej, że gównem nie jest.
nie rozumiem po co wrzucasz skoro twierdzisz, że gówno. Tym bardziej, że gównem nie jest.
Skubany lepiej nawija niż szpakowski
Może jakbym miał 15 lat to by mnie bawiło...
tekst "on jest jak ninja,potrafi pojawiać się i znikać niczym murzyn na pasach" rozjebał mnie
Przenoszenie mody z Ameryki ("This is a good shit!" "Check out this new shit") na nasz język niezbyt się sprawdza, a osoby piszące w stylu "Epickie gówno" nie widząc nawet jak śmiesznie to brzmi powinny się trzepnąć w główkę
tak nie umiem pisać...
sadistic.pl/pokaz-swoja-dupe-zbiorczy-vt327510,90.htm3804641
Kto nie piwkuje ten gej :V
ja się nie potrafię skupić nawet na komentowaniu tego...
tak nie umiem pisać...
Mamy teraz 20:41 mojego czasu
Temat dodałeś o 18:28.
Diagnoza: Brak życia.
Tylko siedzą na tym jutubie i czekają aż ktoś znany doda film aby wycyganić piwa.
WSTYD.
Mamy teraz 20:41 mojego czasu
Temat dodałeś o 18:28.
Diagnoza: Brak życia.
Tylko siedzą na tym jutubie i czekają aż ktoś znany doda film aby wycyganić piwa.
WSTYD.
Kolonko dodał kilka minut temu nowy film. Pewnie za chwie będzie na głównej...
Kurwa czuję się taki osaczony
Kurwa, jakie to żałosne, ten cały Grzesio jak i inni gracze.
Momentami nawet zabawne. Ale irytuje mnie odrobinę, że gdy ktoś jest kreatywny i się wyróżnia na tle innych to zaraz się pojawia gamoń, który stwierdzi "koleś co ty brałeś" , "dobrego masz dilera" albo "przestań ćpać". Tak jakby kreatywność się brała tylko ze wspomagania dragami
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów