📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
"eks faktor ygybynybybdaydbaydyu maks faktor" czy tylko ja mam problemy ze zrozumieniem jego przekazu?
nie lubie rapu w ktorym koles przyrównuje sie do wszystkiego i pokazuje tym swoja zajebista zajebistosc
taki syf się na tej stronie robić zaczął odkąd dzieci w czasie ferii zimowych ją znalazły i wrzucają byle gówna weżcie usuwajcie takie filmy a matołow blokować na wieki
A moze Ty cos zaczniesz wrzucac? nie masz zadnego tematu i jak dotad zbierasz tylko warny wiec jestes wiekszym wrzodem
Mi się podoba bo koleś robi sobie jajca, a wy się niepotrzebnie spinacie.
djoshin napisał/a:
taki syf się na tej stronie robić zaczął odkąd dzieci w czasie ferii zimowych ją znalazły i wrzucają byle gówna weżcie usuwajcie takie filmy a matołow blokować na wieki
Zacznijmy od Ciebie. Standardowo, nie podoba się, nie oglądaj.
Pierwsza odslona silka bardziej mi przypadła, fajne dziewoje
Wanna beef ? haha
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów