No jako że zobaczyłem w poczekalni temat na temat obsługi okienek przy restauracjach szybkiej obsługi i ich klienteli postanowiłem że pokaże wam bardziej "dynamiczną" wersję.
Enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up pierdolisz, akurat z palącym portfelem zajebiście wymyślili, tego akurat nie widziałem
emprojekt.info.pl/
kufel01 napisał/a:
Kurwa powiedzcie mi ile on tych Happy mealów wpierdala na miesiąc.
Masa się sama nie zrobi...
5 minut tego samego i żadnego konkretnego obsrańca w okienku. Słaabe. Najlepszy kawał z McDrivem na necie dla mnie wciąż jest Remi-ego Gallarda
w polsce by cie jeszcze ojebali a tam sie pytaja czy nic ci nie jest... pikny kraj ta hameryka
Jak można ocenzurować w nazwie tematu "Dowcıpy" ...?
w chuj przejedzone, pierwszy raz śmieszyło, drugi raz brały już tylko najlepsze momenty, teraz to już chujnia z grzybnią - nie wiem kto to jeszcze dopuszcza na główną
kurwa... wszyscy w oknie czarni, i wszyscy się spodziewają jakiegoś kawału
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów