Wiem, wiem TVN, ale jebać ich
Wiem, wiem TVN, ale jebać ich
Aktualnie zarejestrowanie takiego pojazdu graniczy z cudem, dlatego najlepiej zrobić to u naszych sąsiadów (tu akurat nie ma znaczenia których bo wszędzie będzie lepiej niż w tym pojebanym kraju).
Alleluja kurwa Tusk !!!
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Aktualnie zarejestrowanie takiego pojazdu graniczy z cudem, dlatego najlepiej zrobić to u naszych sąsiadów (tu akurat nie ma znaczenia których bo wszędzie będzie lepiej niż w tym pojebanym kraju).
Alleluja kurwa Tusk !!!
widzę że umiesz pięknie kopiować komentarze
W dodatku auto to nie tylko silnik, ale też zawieszenie, a uwierz mi, ten Pan zna się na rzeczy i potrafi skonstruować zawieszenie LEPSZE niż te które występują w niejednym Lamborghini czy Ferrari.
tego się akurat w warunkach domowych nie da zrobić
wszystko pięknie, tylko Od 22 czerwca 2013 r. w polskim prawie zmieniły się wytyczne dotyczące dopuszczenia takich pojazdów (SAM) - oczywiście na potrzeby dostosowania prawa do unii SIC!!
Alleluja kurwa Tusk !!!
Tusk nas wprowadził do Unii, sfałszował referendum, w ogóle rządził wtedy? Czy może ustanawia prawo unii europejskiej i sam wprowadził takie wymogi prawne specjalnie i wyłącznie dla Polski? Nie wiem czy zagranicą łatwo coś takiego zarejestrować, nie sądzę. Raczej nie on przygotował ustawę ograniczającą rejestrację samoróbek w Polsce, ale co ja tam wiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów