📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zarazliwe to kurestwo jest fuj...
Moze i zarazliwe... Ale jak widac jest i dobre lekarstwo. Patelnia xd
hamusq,
Patrzę tak i nie dowierzam ! Tyle piwek postawiłeś co kot napłakał.Nic Ci się nie spodobało na sadolu ?? tylko 4 browary postawiłeś?? eh wybredny jest twój gust hehe
Patrzę tak i nie dowierzam ! Tyle piwek postawiłeś co kot napłakał.Nic Ci się nie spodobało na sadolu ?? tylko 4 browary postawiłeś?? eh wybredny jest twój gust hehe
kurwa memy atakują
No me gusta.
Nie chcę zabrzmieć chamsko, ale co to kurwa jest? Autorze, nie masz wypierdalać na kwejka? Tam się wszystkim spodoba, uwierz, a tutaj się ośmieszasz. Dlaczego każda zapocona internetowa pizda musi pchać się na każdy serwis ze swoim gównem? Zostań na jednym, tam, gdzie pasujesz intelektualnie i mentalnie, więc jak już wspomniałem - kwejk. I nie mam nic do kwejka, naprawdę, ludzie mają płytki humor i są wrażliwi na byle pierdoły? Przecież to nie są od razu wady, tylko kwestia gustu. Myślę, że czas przegłosować 2 opcję sadistica, czyli coś ujemnego. Są piwa, to może by tak karne kobiece kutasy w dupę autorów, którzy wrzucają tutaj taką tandetę?
I żeby podciągnąć dalej pomysł - każdy ma tylko 1 karnego kutasa do wystawienia dziennie. Pomyślcie sobie jaka frajda by była zobaczyć temat, który dostał np 300 karnych kutasów :d
I żeby podciągnąć dalej pomysł - każdy ma tylko 1 karnego kutasa do wystawienia dziennie. Pomyślcie sobie jaka frajda by była zobaczyć temat, który dostał np 300 karnych kutasów :d
Autor filmu z Brazylii albo przynajmniej z Ameryki południowej, nie? U nich to jest epidemia tego syfu. Wszędzie można kupić koszulki, piórniki, buty itd z tymi całymi "memami".
Powiedz jedną głupotę i patrz jak za tydzień cały świat będzie to po tobie powtarzać. Owczy pęd, kurwa.
Powiedz jedną głupotę i patrz jak za tydzień cały świat będzie to po tobie powtarzać. Owczy pęd, kurwa.
Penerr666, Halo! Zapomniałeś się wylogować, ktoś się pod ciebie podszywa i wstawia lipne posty na Sadolu.
Brawo autorze teraz wiem, że przeglądasz 9GAG i umiesz kopiować linki z tej strony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów