18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
longlong7 2018-06-10, 22:11 43
złośliwość rzeczy martwych, spośród 360 stopni wybrał właśnie tam gdzie masz ryj
Zgłoś
saves 2018-06-10, 22:12
Zakładałem, że mu łapy wkręci, ale to???
Zgłoś
DMT 2018-06-10, 22:33 3
saves napisał/a:

Zakładałem, że mu łapy wkręci, ale to???

KAŻDY jeden DOBRY tokarz, powie Ci, że toczymy od siebie, a nie na siebie... Jest to w chuj trudniejsze, ale właśnie to odróżnia tych właściwych, od amatorów...
Zgłoś
kwaite09 2018-06-10, 22:36 5
Mechanik? Nie tokarz ?
Zgłoś
brylant1412 2018-06-10, 23:04
napewno chcial didlo wytoczyć
Zgłoś
A................r 2018-06-10, 23:54
no i wyjebało mu w morde za partaczenie roboty, iskry poleciały i w ogóle a Adolf Hitler nie zrobił niczego złego!
Zgłoś
m................e 2018-06-11, 3:41 1
dobrze, ze mial okulary
Zgłoś
_WHATEVER_ 2018-06-11, 8:02 8
MaszAyahuaskę napisał/a:

KAŻDY jeden DOBRY tokarz, powie Ci, że toczymy od siebie, a nie na siebie... Jest to w chuj trudniejsze, ale właśnie to odróżnia tych właściwych, od amatorów...

Nie wiem jak to wygląda z metalem,ale toczenie w drewnie z obrotami od siebie? Se chyba jaja robisz.Nóż też miałbym trzymać odwrotnie? Zauważ,że na filmiku toczy ręcznie a nie z posuwem mechanicznym,jak chciałbyś utrzymać nóż w dłoniach przy obrotach od siebie? Hahahahah. W drewnie toczy się z obrotami na siebie,tylko i wyłącznie. Takie rzeczy jak na filmiku się zdarzają,sam niejednokrotnie miałem podobne akcje tocząc drewno. Wbijające się w sufit noże,pękający na pół element toczony itp. Trzeba sprawdzać kieł i konika,dobrze wypośrodkować element toczony,naostrzyć nóż i będzie ok (przypadki pękających elementów,czy wyskakujących z rąk noży,zdarzają się baaaaaaardzo rzadko,najczęściej w winy operatora i braku doświadczenia,co oczywiście zdarzało mi się na początku przygody z toczeniem w drewnie).
Zgłoś
Zimmerman 2018-06-11, 8:15 4
Niżej film jakiś spawacz się znalazł, tutaj tokarz... ze stu elektryków. Po co wchodzić na elektrodę i inne fora skoro tutaj są fachowcy od wszystkiego nie mówię tego złośliwie, czasami nawet się czegoś mądrego idzie dowiedzieć
Zgłoś
Justynka99 2018-06-11, 15:02
@up, niby są, ale chuja się znają. Przecież nawet z podstaw geometrii wychodzi, że tocząc na siebie (górą) jednocześnie toczysz od siebie (dołem), skoro toczony obiekt ma kształt walca.
Zgłoś
_WHATEVER_ 2018-06-11, 15:47 1
Zimmerman napisał/a:

Niżej film jakiś spawacz się znalazł, tutaj tokarz... ze stu elektryków. Po co wchodzić na elektrodę i inne fora skoro tutaj są fachowcy od wszystkiego nie mówię tego złośliwie, czasami nawet się czegoś mądrego idzie dowiedzieć

Nie wiem ilu tu jest ludzi z jakimi zawodami,nie interesuje mnie to. Ja mam czeladnika w rzemiośle stolarstwo i owszem miałem sporo do czynienia z toczeniem w drewnie. Mogę się jeszcze wypowiedzieć w dziedzinie transportu bliskiego ponieważ posiadam takowe uprawnienia.

Justynka99 napisał/a:

@up, niby są, ale chuja się znają. Przecież nawet z podstaw geometrii wychodzi, że tocząc na siebie (górą) jednocześnie toczysz od siebie (dołem), skoro toczony obiekt ma kształt walca.

Tyś kurwa widziała podstawy geometrii, won do kuchni
Zgłoś
Justynka99 2018-06-11, 22:19
_WHATEVER_ napisał/a:

Tyś kurwa widziała podstawy geometrii, won do kuchni

Ty sobie nie pozwalaj! Takie rzeczy to po ślubie!
Zgłoś
_WHATEVER_ 2018-06-12, 0:44
Justynka99 napisał/a:

Ty sobie nie pozwalaj! Takie rzeczy to po ślubie! [/quot
Dobrze kochanie

Zgłoś
lesiot 2018-06-12, 8:53
longlong7 napisał/a:

złośliwość rzeczy martwych, spośród 360 stopni wybrał właśnie tam gdzie masz ryj

Nie... zwykła fizyka. Pieniek poleciał dokładnie tak jak wynika to z fizyki, ba za każdym razem tak poleci.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem