📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Kurwa, myślałem że to kolejny gówniany medalik z maryjką, ale tym zdjęciem mnie zachęciłeś. Biorę 10.
A ja byłem pewien że spermę
Też kurwa zamówiłem, mam nadzieję, że będę zadowolony
Coś tam pisali, że w przesyłce będzie dołączony blankiecik na wpłatę datku
Kto wpłaci?
Coś tam pisali, że w przesyłce będzie dołączony blankiecik na wpłatę datku
Kto wpłaci?
NIE ZAMAWIAJCIE! Moja babka raz zamówiła to przez rok, jak nie dłużej spamowali mi tym skrzynkę. I kasę chcieli jako "datek".
Kurwa, w jakim kraju ja żyję? Jebany katoland. To czarne skurwysyństwo dawno powinno do roboty się wziąść, a nie medaliki ludziom (o ile przyjąć, że moher=człowiek) rozsyłają i na kasę naciągają.
"Geje piją krew" - jasne kurwa, że piją, na każdej mszy, zaraz po spożyciu mąki z wodą...
"Geje piją krew" - jasne kurwa, że piją, na każdej mszy, zaraz po spożyciu mąki z wodą...
Był taki co zmieniał wodę w wino, a teraz oni spermę w krew. Nice.
Prokurator napisał/a:
@Up
Sorry postawiłem Ci piwo przez przypadek
Nie podoba sie to wypierdalaj.
ciebie zrobili przez przypadek
tak galo widziałem jak twój stary się z kolegami zabawia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów