Załoga z Rextorn Metalwork wykuwa medalion Wiedźmina.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ogromny talent ale myslalem ze gosc robi forme i finalnie to bedzie jakis odlew a nie blacha pukana jak u Mirka w garazu
JADoktor napisał/a:
Ogromny talent ale myslalem ze gosc robi forme i finalnie to bedzie jakis odlew a nie blacha pukana jak u Mirka w garazu
Dawaj tego Mirka, niech mi coś takiego wypuka...
Wspaniała sprawa!
binladden napisał/a:
@up Mogę być twoim Mirkiem, dawaj na pukanie
@binladden Spoko. A ciasny jesteś?
@up
Ale się silisz na śmieszność, do kuchni gary ogarniać, bo się tylko błaźnisz...
Ale się silisz na śmieszność, do kuchni gary ogarniać, bo się tylko błaźnisz...
Cytat:
kurwa, przecież te medaliony dawali do kolekcjonerskiej 2 która była droższa od normalnej o 30 zł chyba, i za 30 się tyle jebać ?
A potem na allegro można je było opylić bez problemu za 100 zł. Facet się pyta czy był noszony? Ja mówię, że nie, w pudełku ciągle leżał, chuj, że nosił go mój pies
"Załoga z Rextorn Metalwork wykuwa medalion Wiedźmina."
Przeczytałem "wykurwia".
Przeczytałem "wykurwia".
barburka napisał/a:
@binladden Spoko. A ciasny jesteś?
Kuurwa, nadziałbym się na transa.. Nie będę twoim Mirkiem juz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów