A ja chciałem tylko obejrzeć pół godziny reklam z krótką przerwą na film.
A ja chciałem tylko obejrzeć pół godziny reklam z krótką przerwą na film.
Po pierwsze - z tego co piszesz wynika, że nie rozumiesz istoty protestu. To nie ma nic wspólnego z przeciętnym Kowalskim.
Po drugie nie masz pojęcia o zasadach wsparcia dla przedsiębiorców.
Ale zdanie masz.
Mylisz przychody z dochodem. O reszcie bzdur nie będę się wypowiadał , bo i tak nie zrozumiesz.
Porządnie posprzątać lub gotować też pewnie nie potrafisz,
Zapodaj istotę problemu bardzo proszę. Bardzo jestem ciekawy.
Przepraszam istotę protestu.
Oby nigdy nie przestali strajkować. Świat bez prywatnych rozgłośni radiowych i stacji telewizyjnych non stop mówiących innym jak mają żyć i co mają kupować będzie zdecydowanie lepszy.
A co do kolejnego podatku, to jebać PiS i każdą inną władzę, która podnosi podatki, czyli jebać wszystkich jacy rządzili w Polsce od 1944, bez wyjątku. Jebać by zajebać!
P.S.: Polityka i religia czy od razu do Sucharów?
Bez przesady, sekretarz Gomułka, sekretarz Gierek czy gen. Wojciech Jaruzelski akurat sprawnie zarządzali państwem.Prawdziwy dramat to jest właśnie od 1989 r.
nie byłem komunistą.
Kiedy zamknęli socjaldemokratów, milczałem,
nie byłem socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem,
nie byłem związkowcem.
Kiedy przyszli po Żydów, milczałem,
nie byłem Żydem.
Kiedy przyszli po mnie, nie było już nikogo, kto mógłby zaprotestować.
Wstawcie sobie opozycję, nauczycieli, lekarzy, sędziów, media i na końcu siebie.
Kiedy naziści przyszli po komunistów, milczałem,
nie byłem komunistą.
Kiedy zamknęli socjaldemokratów, milczałem,
nie byłem socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem,
nie byłem związkowcem.
Kiedy przyszli po Żydów, milczałem,
nie byłem Żydem.
Kiedy przyszli po mnie, nie było już nikogo, kto mógłby zaprotestować.
Wstawcie sobie opozycję, nauczycieli, lekarzy, sędziów, media i na końcu siebie.
Mózg se wwstaw. Wystaw telewizor
Mózg se wwstaw. Wystaw telewizor
Pozwolisz, że sam będę decydował co robię w wolnym czasie anonimowa osobo z internetu?
Po pierwsze - z tego co piszesz wynika, że nie rozumiesz istoty protestu. To nie ma nic wspólnego z przeciętnym Kowalskim.
Po drugie nie masz pojęcia o zasadach wsparcia dla przedsiębiorców.
Ale zdanie masz.
Mylisz przychody z dochodem. O reszcie bzdur nie będę się wypowiadał , bo i tak nie zrozumiesz.
Porządnie posprzątać lub gotować też pewnie nie potrafisz,
Aż tak cię dupa piecze, że nie obejrzałeś ukrytej prawdy? Poproś chłopaka niech ci podrapie szorstkim kutasem.
boli ich dupa że podatki mają płacić to ,krzyczą protestujący, wolne media" przecież kurwa nikt ich nie zamyka tylko nakładają im śmieszny dodatek a to kropla w morzu za dochód z tych reklam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów