Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Media bez wyboru
ciepson • 2021-02-10, 20:06
Włączyłem telewizor i zobaczyłem taki komunikat "Tu miał być Twój ulubiony program".
A ja chciałem tylko obejrzeć pół godziny reklam z krótką przerwą na film.
Zgłoś
Obejszłem_system 2021-02-10, 22:08 8
htp napisał/a:

Po pierwsze - z tego co piszesz wynika, że nie rozumiesz istoty protestu. To nie ma nic wspólnego z przeciętnym Kowalskim.
Po drugie nie masz pojęcia o zasadach wsparcia dla przedsiębiorców.
Ale zdanie masz.
Mylisz przychody z dochodem. O reszcie bzdur nie będę się wypowiadał , bo i tak nie zrozumiesz.
Porządnie posprzątać lub gotować też pewnie nie potrafisz,

Zapodaj istotę problemu bardzo proszę. Bardzo jestem ciekawy.

Przepraszam istotę protestu.
Zgłoś
p................k 2021-02-10, 22:08 1
Rebeliant napisał/a:

Oby nigdy nie przestali strajkować. Świat bez prywatnych rozgłośni radiowych i stacji telewizyjnych non stop mówiących innym jak mają żyć i co mają kupować będzie zdecydowanie lepszy.
A co do kolejnego podatku, to jebać PiS i każdą inną władzę, która podnosi podatki, czyli jebać wszystkich jacy rządzili w Polsce od 1944, bez wyjątku. Jebać by zajebać!
P.S.: Polityka i religia czy od razu do Sucharów?

Bez przesady, sekretarz Gomułka, sekretarz Gierek czy gen. Wojciech Jaruzelski akurat sprawnie zarządzali państwem.Prawdziwy dramat to jest właśnie od 1989 r.
Zgłoś
G................t 2021-02-10, 22:15 7
Kiedy naziści przyszli po komunistów, milczałem,
nie byłem komunistą.
Kiedy zamknęli socjaldemokratów, milczałem,
nie byłem socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem,
nie byłem związkowcem.
Kiedy przyszli po Żydów, milczałem,
nie byłem Żydem.
Kiedy przyszli po mnie, nie było już nikogo, kto mógłby zaprotestować.

Wstawcie sobie opozycję, nauczycieli, lekarzy, sędziów, media i na końcu siebie.
Zgłoś
NataliaW 2021-02-10, 22:21 22
GPoint napisał/a:

Kiedy naziści przyszli po komunistów, milczałem,
nie byłem komunistą.
Kiedy zamknęli socjaldemokratów, milczałem,
nie byłem socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem,
nie byłem związkowcem.
Kiedy przyszli po Żydów, milczałem,
nie byłem Żydem.
Kiedy przyszli po mnie, nie było już nikogo, kto mógłby zaprotestować.
Wstawcie sobie opozycję, nauczycieli, lekarzy, sędziów, media i na końcu siebie.

Mózg se wwstaw. Wystaw telewizor
Zgłoś
Gadozer 2021-02-10, 22:23 11
Bardzo dobrze. Dziwię się że ludzie jeszcze oglądają telewizję. Bełkot,reklamy i powtórki powtórek powtórek...
Zgłoś
G................t 2021-02-10, 22:25 2
NataliaW napisał/a:

Mózg se wwstaw. Wystaw telewizor

Pozwolisz, że sam będę decydował co robię w wolnym czasie anonimowa osobo z internetu?
Zgłoś
NataliaW 2021-02-10, 22:26 16
htp napisał/a:

Po pierwsze - z tego co piszesz wynika, że nie rozumiesz istoty protestu. To nie ma nic wspólnego z przeciętnym Kowalskim.
Po drugie nie masz pojęcia o zasadach wsparcia dla przedsiębiorców.
Ale zdanie masz.
Mylisz przychody z dochodem. O reszcie bzdur nie będę się wypowiadał , bo i tak nie zrozumiesz.
Porządnie posprzątać lub gotować też pewnie nie potrafisz,

Aż tak cię dupa piecze, że nie obejrzałeś ukrytej prawdy? Poproś chłopaka niech ci podrapie szorstkim kutasem.
Zgłoś
mygyry 2021-02-10, 22:31 13
Pierwszy raz od lat dało się słuchać radia, niestety tylko do południa, jeszcze trochę i kupuje radio żebym mógł na nim muzykę ze spotify puszczać bo tego gówna typu RMF czy inny chuj to juz nie daje rady na godzinę audycji może 12 minut muzyki a te ich pierdolone niby żarty to jest dno dna, tutejsze suchary to są boki zrywać w porównaniu
Zgłoś
KaprysLosu 2021-02-10, 22:41 2
może i troszkę pedalskie wykonanie, ale pomysł ciekawy. Skrót informacji z ostatniego czasu

Zgłoś
Z................w 2021-02-10, 22:59 9
boli ich dupa że podatki mają płacić to ,krzyczą protestujący, wolne media" przecież kurwa nikt ich nie zamyka tylko nakładają im śmieszny dodatek a to kropla w morzu za dochód z tych reklam

boli ich dupa że podatki mają płacić to ,krzyczą protestujący, wolne media" przecież kurwa nikt ich nie zamyka tylko nakładają im śmieszny dodatek a to kropla w morzu za dochód z tych reklam
Zgłoś
alucard321 2021-02-10, 23:13 1
Ich boli dupa, że muszą kolejny podatek zapłacić, a nas zaboli gdy za wszystkie reklamowane produkty przyjdzie zapłacić więcej. Każdy podatek nieważne na kogo nałożony zawsze płaci tak na prawdę szary Kowalski. Nie za dużo już tych podatków? Rząd wyssie nas zaraz do cna. Ten kraj rujnuje sam siebie kosztem obywateli a obywatele patrzą i nawet palcem nie kiwną. Jako przedsiębiorca na poważnie rozważam przeniesienie firmy na Słowację lub do Czech i w dupie mam patriotycznych napinaczy. Skoro lubią jak Polska rucha ich w dupe to nic mi do tego.
Zgłoś
notak 2021-02-10, 23:31 4
dzień bez szczucia jadem niektórych mediów, uważam za udany
Zgłoś
Arathnmor 2021-02-10, 23:53 2
Nakładali podatki na sklepy? Oj... podatki na banki? No dobrze.. Nakładają podatki na media? Lament i żal bo mają jak to ogłosić. A i tak za wszystkie powyższe zapłacimy my w ewentualnie nabytych produktach.
Zgłoś
polakwrocek 2021-02-10, 23:59 8
Najzabawniejsze jest że ludzie myślą że jakby PO doszło do władzy to znieśli by te podatki XD
Zgłoś
Tratarara 2021-02-11, 0:28 7
Najśmieszniejsze jest to, ze na sadolu siedzi tyle pisowskiego ścierwa. Nie dziwię się, inteligencja już dawno opuściła tą gówno stronę i została sama patola i prości ludzie, którym wystarczy 5 banknotów i nominale 100zł.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem