Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Media bez wyboru
ciepson • 2021-02-10, 20:06
Włączyłem telewizor i zobaczyłem taki komunikat "Tu miał być Twój ulubiony program".
A ja chciałem tylko obejrzeć pół godziny reklam z krótką przerwą na film.
Zgłoś
Cycu320 2021-02-11, 1:35 9
Tratarara napisał/a:

Najśmieszniejsze jest to, ze na sadolu siedzi tyle pisowskiego ścierwa. Nie dziwię się, inteligencja już dawno opuściła tą gówno stronę i została sama patola i prości ludzie, którym wystarczy 5 banknotów i nominale 100zł.

Inteligencyja opusciła a Ty nadal tu prosty ludziu i nominale.

Abstrahując od scierwa Sratarara, najwazniejsze jest aby była równowaga, ani za bardzo w prawo ani w lewo w polityce. Tak aby każdy Polak i Polka miał/miała "swój dom". Nie dajcie się ogłupiac żadnej ze stron. W każdym kraju są podobne problemy jak w Polsce. Tylko fakt faktem, nikt nie donosi tak wzorcowo jak nasi politycy i aktywiści na masz kraj, na nasze "podwórko"...
Zgłoś
Rozyk00 2021-02-11, 3:23 4
fajnie sie na to wszystko patrzy z perspektywy osoby ktora od 7-miu lat nie oglada i nie kupuje w zaden sposob telewizji, jak strasznie ludzie przezywaja jak to biedna telewizja musi placic kolejny podatek, mobilizacja i jak by inaczej PROTEST EVERYBODY, natomiast cala reszta pojdzie do sklepu ktore jest z rok na rok wszystko drozsze i kazdy ma w dupie, paliwo rosna ceny regularnie, kazdy ma w dupie, o fajki i alko nie wspominajac, ale wszyscy ostro walcza o aborcje dla julek i wolny TE VU EN, nawet nie widzicie jak bardzo jestescie zmanipulowani
Zgłoś
S................z 2021-02-11, 4:16 5
Cycu320 napisał/a:

Inteligencyja opusciła a Ty nadal tu prosty ludziu i nominale.
Abstrahując od scierwa Sratarara, najwazniejsze jest aby była równowaga, ani za bardzo w prawo ani w lewo w polityce. Tak aby każdy Polak i Polka miał/miała "swój dom". Nie dajcie się ogłupiac żadnej ze stron. W każdym kraju są podobne problemy jak w Polsce. Tylko fakt faktem, nikt nie donosi tak wzorcowo jak nasi politycy i aktywiści na masz kraj, na nasze "podwórko"...

No akurat z tą równowagą to w całej EU jest krucho. Jedni ujadają na drugich tylko tak jak napisałeś z oczywistą różnicą, że tamci nie podnoszą wielkiego larum jaki to ich kraj zły i niedobry i niech Unia coś zrobi itd. Opozycja POWINNA być merytoryczną(nie TOTALNĄ) i wykazywać WSZYSTKIE niezgodnośći prawa z Konstytucją, a nie tylko takie, które im pasują w danym MOMENCIE. Zamiast dialogu społecznego tylko jątrzenie i próby siłowe wypuszczenia wkurwionych ludzi na ulicę. Takie działania tylko pokazują miałkość i niedojrzałość naszej sceny politycznej, brak poszanowania Prawa i elementarnych zasad współżycia społecznego. Dzielenie społeczeństwa na równych i równiejszych. Dyplomacja leży i kwiczy.. Na arenie światowej jesteśmy rozgrywani praktycznie przez wszystkich za wyjątkiem niektórych państw Afryki
Do tego ogłupiające mass media, szalejące ceny i niska jakość jedzenia, podwyżki, które już każdy ma w dupie to raptem czubek góry lodowej. Powoli zaczynam przywykać do tego wszystkiego bo jest to jebana codzienność.. Cały czas musimy walczyć o swoje jak nie z Niemcami to z Ruskimi, jak nie z nimi to z lewactwem, prawactwem, Żydami, murzynami i muzułmanami. Jebie to inżynierią społeczną, ale chuuuj.. Ile jeszcze osób musi oddać życie za ten kraj, ile wody upłynąć żebyśmy byli Tu i Teraz u siebie Panami swojej wolności na swojej ziemi i nikt nam się nie wpierdalał w butach ujebanych gównem do naszego życia??
Zgłoś
PANLACH 2021-02-11, 6:45 2
A niech sobie upadają !
Ja tam nie oglądam reklam!
Zgłoś
htp 2021-02-11, 7:49 1
NataliaW napisał/a:

Aż tak cię dupa piecze, że nie obejrzałeś ukrytej prawdy? Poproś chłopaka niech ci podrapie szorstkim kutasem.

I to jest inteligentna i profesjonalna odpowiedź na wysokim poziomie. W zasadzie nic więcej nie mogłem się spodziewać.
Zgłoś
ra0mir 2021-02-11, 7:57 3
Arathnmor napisał/a:

Nakładali podatki na sklepy? Oj... podatki na banki? No dobrze.. Nakładają podatki na media? Lament i żal bo mają jak to ogłosić. A i tak za wszystkie powyższe zapłacimy my w ewentualnie nabytych produktach.

Czyli jak zapłacisz tefałenowi?
Abonament będziesz musiał płacić?
Podniosą hajs za reklamę hemoroidów?
Co ty pierdolisz?
Do sklepu chodzę to wiem, że spożywka drożeje, ale jak tefałen na nas to przeżuci???
Zgłoś
CzerstWybut 2021-02-11, 9:05 1
ra0mir napisał/a:

Co ty pierdolisz?
Do sklepu chodzę to wiem, że spożywka drożeje, ale jak tefałen na nas to przeżuci???

Zmuszą cie do oglądania jeszcze więcej reklam polsat przebijał wszystkich swoją pazernością.

Mnie ten cały syf nie dotyczy bo nie mam telewizora w domu idąc do ojca zarzuce czasem okiem i niekiedy nie dowierzam jaki tam syf leci. Już pomijam napierdalanie reklam naokrągło ale poziom seriali i rozrywki jest już na dnie.
Zgłoś
nielubięgłupichludzi 2021-02-11, 9:07 2
ra0mir napisał/a:

Co ty pierdolisz?

Ja pierdolę, ale debil...
Zgłoś
Sonal 2021-02-11, 9:34 2
Obejszłem_system napisał/a:

Zapodaj istotę problemu bardzo proszę. Bardzo jestem ciekawy.
Przepraszam istotę protestu.

To ja tylko odniosę się do tego, że maksymalna pomoc w związku z COVID z PFR mogła być w kwocie 3,5 mln. Dla każdego spełniającego warunki, nie tylko TVN.
O tym, że nie rozróżniasz przychodu o dochodu - to nawet nie warto pisać. Bo dla ciebie to jest ekonomia na poziomie wyższym... nieosiągalnym dla takich robaków.

alucard321 napisał/a:

Jako przedsiębiorca na poważnie rozważam przeniesienie firmy na Słowację lub do Czech i w dupie mam patriotycznych napinaczy. Skoro lubią jak Polska rucha ich w dupe to nic mi do tego.

Nie jesteś żadnym przedsiębiorcą. Co najwyżej jesteś osoba prowadząca działalność gospodarczą zatrudniająca na czarno 2-3 osoby.
Wnioskuję po tym, ze wydaje Ci się, że w Czechach na Słowacji jest lepiej niż u nas. To Cię zdradziło.
Zgłoś
ra0mir 2021-02-11, 9:38
CzerstWybut napisał/a:

Zmuszą cie do oglądania jeszcze więcej reklam polsat przebijał wszystkich swoją pazernością.
Mnie ten cały syf nie dotyczy bo nie mam telewizora w domu idąc do ojca zarzuce czasem okiem i niekiedy nie dowierzam jaki tam syf leci. Już pomijam napierdalanie reklam naokrągło ale poziom seriali i rozrywki jest już na dnie.

No ja mam to samo. Nie pamiętam kiedy cokolwiek (oprócz netflixa i hbo go) obejrzałem w TV.

Teraz na wszelkich antypisowskich pochodach oprócz:
"Aborcja na żądanie!"
"Jebać pis!"
"Wypierdalać!"

Będą krzyczeć:

"Wol-ne media, bez po-dat-ków!"

nielubięgłupichludzi napisał/a:

Ja pierdolę, ale debil...

Coś więcej kolego? Rozumiem, że mi tu zaraz merytorycznie wyłożysz ekonomię? Proszę bardzo o rozjaśnienie mojego prostego mózgu.
Zgłoś
Sonal 2021-02-11, 9:40
ra0mir napisał/a:

Serio pytasz? Jeżeli producent tych twoich produktów, właściciel sklepu, w którym kupujesz będzie zmuszony płacić więcej za reklamy - to skąd weźmie te środki? Z własnej kieszeni?
To tak jak rok temu drastycznie podnieśli najniższą płacę, wcześniej zaczęli wypłacać 5set+ - za każdym razem był to dla mnie impuls by podnieść ceny bo jak ludzie mają więcej kasy to i mogą więcej zapłacić.
Obroty wzrosły, zyski wzrosły - tylko ludziom mniej w portfelach zostało.
Zgłoś
Smokw 2021-02-11, 9:57 4
Noside napisał/a:

A ja mam ich w dupie.
Telewizji nie oglądam. Lubią sobie politykować.
Cicho siedzieli, jak 50 podwyżek robili i lockdowny.
Jak się zabrali za nich, to "".
HA TFU!

No i tak się orientujesz w temacie. To najbardziej dotyczy reklam internetowych, dlatego Google Facebook i Amazon zapłacą najwięcej. 99% podmiotów z Polski zapłaci 2% od przychodu z reklam.

Sonal napisał/a:

Serio pytasz? Jeżeli producent tych twoich produktów, właściciel sklepu, w którym kupujesz będzie zmuszony płacić więcej za reklamy - to skąd weźmie te środki? Z własnej kieszeni?
To tak jak rok temu drastycznie podnieśli najniższą płacę, wcześniej zaczęli wypłacać 5set+ - za każdym razem był to dla mnie impuls by podnieść ceny bo jak ludzie mają więcej kasy to i mogą więcej zapłacić.

Pobiłeś debilizmem wszystkich wokół. Wyjaśnij mi dlaczego właściciel sklepu ma podnieść ceny? Bo mu koszta reklamy wzrosły o 2% procent? To ile w tym produkcie jest reklamy, a ile produktu?
Zgłoś
ra0mir 2021-02-11, 10:03 3
Sonal napisał/a:

Kurwa i kto tu jest debilem...
Na cb radiu sobie takie rzeczy opowiadacie?

Pamiętaj: ani pis, ani po ani lewica ci chleba nie da - sam musisz na niego zapracować.
Tefałen ma milionowe zyski z reklam a podatku płaci 70 tys. rocznie.
Czy to normalne, że zwykli prezenterzy zarabiają tyle co prezesi w normalnych firmach?

Na prawdę miałem nadzieję, że mi tu z tabelkami wyskoczysz a ty mi tu wyświechtane lewackie gówno wciskasz.

Niech lewica dojdzie do władzy to podatki będą niższe
Zgłoś
tonev 2021-02-11, 13:59
saves napisał/a:

Przy koronce taką panikę nakręcili, że wręcz swoje gówno z emocji zjadali. Niech zdychają. Szkoda tylko że TVP się nie dołączyła. Bez tych wszystkich telewizyjnych kurew świat byłby piękniejszy.

Mnie bardziej dołuje że lwia część społeczeństwa w 3. dekadzie XXI w. dalej łyka te brednie i jeszcze przenosi tą panikę na innych (upomina jeden drugiego o maskę itp). gdyby nie ta cała szopka mało kto by w ogóle poczuł że jest coś takiego. 90% przechodzi to bezobjawowo, 8% jak normalną grypę a 2% umiera, no cóż taka kolej rzeczy.

grudzin7 napisał/a:

A chuj im wszystkim w dupe.
Nie słucham radia, odkąd w niemal każdym radiu połowę czasu antenowego zajmują reklamy środków na wrzody żołądka i grzybicę pizdy.
Nie oglądam telewizji odkąd wszystkie informacje można znaleźć w Internecie (oczywiście z Adblockiem, bez reklam), a niemal wszystkie filmy są na wyciągnięcie ręki w Netflixach, Hbo itp za śmieszne 40zł miesięcznie.
Zauważcie, że wszystkie te media głównego nurtu (TVNy, Fakty, Wyborcze itp) pierwsze co zrobiły wchodząc do internetu to zaczęły napierdalać clickbajtami i milionami reklam w każdym zakamarku strony. Oni mają w dupie widza/czytelnika i chcą tylko doić hajs, wiec niby po kiego chuja miałbym się teraz za nimi wstawiać? Niech giną. Ich miejsce zajmą inni, mniej pazerni.

Urbanowe NIE jakoś się utrzymuje bez reklam chyba jedyna gazeta jaką szanuję
Zgłoś
Z................w 2021-02-11, 14:14 2
Tratarara napisał/a:

Najśmieszniejsze jest to, ze na sadolu siedzi tyle pisowskiego ścierwa. Nie dziwię się, inteligencja już dawno opuściła tą gówno stronę i została sama patola i prości ludzie, którym wystarczy 5 banknotów i nominale 100zł.

od PISU to ty się odczep, nowoczesny ty,
krzyczysz zeby było równość a pedalskie partie pozwalają więcej dla tych co mają kosztem biedniejszych
silniejszy, bogadszy powinien pomagać słabszemu mniej zamożnemu a nie na odwrót !!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem