Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no kurwa, proste
Nie wiem czy wiesz, ale w restauracji / barze itp. możesz żądać takiej samej ilości dodatków, takiego samego wyglądu i innych cech wynikających z obrazka i opisu, który widnieje w cenniku / menu, jeżeli gdzieś w ww. cenniku / menu nie jest napisane "Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art.66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych."
niewiem czy znasz podstawowa zasade panujaca we wszelkich miejscach gdzie ktos ci podaje jedzenie: nigdy nie narzekaj na zarcie, a juz napewno nie zadaj wymiany, poprawy. chybaze lubisz zarcie z bonusami
Zacznijmy od tego ,że jak ktoś idzie do maka i kupuje cziza za 3,50 to niech się nie spodziewa chuj wie czego. Do maka się idzie żeby się zapchać a nie podziwiać to jak zostało coś pięknie podane.
A na zdjęciu mamy prawdziwy produkt. Andrewerty mnie ubiegł ale chciałam wstawić ten sam filmik właśnie.
Nie wiem czy wiesz, ale w restauracji / barze itp. możesz żądać takiej samej ilości dodatków, takiego samego wyglądu i innych cech wynikających z obrazka i opisu, który widnieje w cenniku / menu, jeżeli gdzieś w ww. cenniku / menu nie jest napisane "Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art.66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych."
Dokładnie tak (od 3:50 właściwa reklamacja):
Tytuł filmu to "Upadek" (Falling Down) jakby ktoś pytał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów