Japonek na orbicie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Japonek na orbicie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Klapek spadł, otarł się o śmierć. Jak skaleczył o zęby dłoń i pójdzie mu pręga w lewej ręce (bo to bliżej serca) to po nim.
A nie, spokojnie. Tylko prawą napierdalał.
A nie, spokojnie. Tylko prawą napierdalał.
Dzwięk japonka piękny
Z partyzanta to tylko pizdy walą. Takie same pizdy jak tu na sadisticu. Tylko w komentarzach mocni a jak by przyszło co do czego to 99% sadistica by chodziło obesrane
Mógł mu włożyć palec w odbyt
Pan naczelny rozjemca gorszy skurwel od całej trójki
jajkob napisał/a:
Z partyzanta to tylko pizdy walą. Takie same pizdy jak tu na sadisticu. Tylko w komentarzach mocni a jak by przyszło co do czego to 99% sadistica by chodziło obesrane
znasz to z autopsji co ? na solówki chodzi z kolegami pewnie.
Czeczenito napisał/a:
Pan naczelny rozjemca gorszy skurwel od całej trójki
Pan nieprzytomny sie na trzeciego wpierdalał.
kocur napisał/a:
Zaprasza i nie przychodzi
kocur napisał/a:
Zabolało cipeuszu?
Rozjemca wygląda jakby wiedział co robi i miał plan
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów