Stresująca praca w wariatkowie.
Stresująca praca w wariatkowie.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerPierdolone skurwysyny. Nic tylko zaciągnąć do kanciapy i napierdalać lolą po całym ciele, a następnie wypierdolić dyscyplinarnie tak, by nawet jako dziady klozetowe nie znaleźli żadnej pracy. Ja rozumiem, że chorzy psychicznie to nie potulne baranki siedzące i patrzące się tępo w jeden punkt. Przy niektórych chorobach psychicznych urojenia i omamy słuchowo-wzrokowe są tak silne, że dla chorych są tak samo prawdziwe, jak otaczająca ich rzeczywistość. Gnojki przyjmując się do tej roboty wiedzą doskonale na co się piszą. A bicie na pewno nie polepsza sytuacji. Bić, a raczej pierdolnąć to można pseudokibola jakiegoś gównoklubu, jak leci na ciebie, by ci zajebać, bo nie jesteś za jego Ludowym Klubem Sportowym Żyrzyniak Żyrzyn. Nigdy nie byłem w psychiatryku, ani nie znam nikogo, kto by tam pracował, ale wiem, że nie tak postępuje się z chorymi. A cała sytuacja przypomniała mi 2 część Terminatora i sceny z Sarą Connor, gdy ta wpadła w szał, bo nikt nie chce jej uwierzyć w roboty i dzień sądu.
wstawaj, zesrałeś się.
wstawaj, zesrałeś się.
masz bardzo szerokie horyzonty, jeśli na tyle Cię stać. Na dodatek ten tekst pasuje tutaj, jak pięść do oka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów