Stresująca praca w wariatkowie.
Stresująca praca w wariatkowie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolone skurwysyny. Nic tylko zaciągnąć do kanciapy i napierdalać lolą po całym ciele, a następnie wypierdolić dyscyplinarnie tak, by nawet jako dziady klozetowe nie znaleźli żadnej pracy. Ja rozumiem, że chorzy psychicznie to nie potulne baranki siedzące i patrzące się tępo w jeden punkt. Przy niektórych chorobach psychicznych urojenia i omamy słuchowo-wzrokowe są tak silne, że dla chorych są tak samo prawdziwe, jak otaczająca ich rzeczywistość. Gnojki przyjmując się do tej roboty wiedzą doskonale na co się piszą. A bicie na pewno nie polepsza sytuacji. Bić, a raczej pierdolnąć to można pseudokibola jakiegoś gównoklubu, jak leci na ciebie, by ci zajebać, bo nie jesteś za jego Ludowym Klubem Sportowym Żyrzyniak Żyrzyn. Nigdy nie byłem w psychiatryku, ani nie znam nikogo, kto by tam pracował, ale wiem, że nie tak postępuje się z chorymi. A cała sytuacja przypomniała mi 2 część Terminatora i sceny z Sarą Connor, gdy ta wpadła w szał, bo nikt nie chce jej uwierzyć w roboty i dzień sądu.
wstawaj, zesrałeś się.
wstawaj, zesrałeś się.
masz bardzo szerokie horyzonty, jeśli na tyle Cię stać. Na dodatek ten tekst pasuje tutaj, jak pięść do oka.
Myślałem że będzie poruchane....
o to sie nie martw tylko najpierw przywiążą do łóżka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów