Stresująca praca w wariatkowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Stresująca praca w wariatkowie.
Ciekawe, czy chociaż za cycka ze złapali. Mimo, że ostro pokurwiona, to jednak bimbałkami świeci więc czemu nie skorzystać
Oni ja wlasnie na ruchanie biora, dlatego ona sie tak szarpie
Mam wrażenie, że nie wszystko jest tu zgodne z procedurami. Może trzebaby Panom Ratownikom poczytać jakąś książkę Petera Hollisa.
Laska całkiem fajna a Ci ja pięściami okładają zamiast pomacać...
To nie wariatkowo tylko codzienność na oddziałach ratunkowych
korba921 napisał/a:
Laska całkiem fajna a Ci ja pięściami okładają zamiast pomacać...
Też byś się wkurwił jakbyś wiedział, że nie możesz jej zruchać bo wszędzie kamery.
Co do poruchania...w ambulansie te patole nie takie akcje odpierdalają. Ratownicy medyczni to jak policja. Wśród nich tylko pojedyncze rodzynki są warte dobrego słowa.
Ciekawe czy wiedzieli o kamerce
przecież była ruchana przed chwilą, sperma z pyska chlapneła świeża, dlatego taka wkuriona jest
DiamondBack napisał/a:
To nie wariatkowo tylko codzienność na oddziałach ratunkowych
U Ciebie w Rosji może tak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów