Stresująca praca w wariatkowie.
Stresująca praca w wariatkowie.
Ale wy jesteście zjebani. Mam nadzieję że taka ekipa przyjedzie pomagać waszym schorowanym rodzinom i też będzie traktować ich gorzej niż zwierzęta.
Co do poruchania...w ambulansie te patole nie takie akcje odpierdalają. Ratownicy medyczni to jak policja. Wśród nich tylko pojedyncze rodzynki są warte dobrego słowa.
Ciekawe jak się zachowasz jak do twojego domu przyjdzie chory psychicznie gość zgwałcić twoje dzieci. Pewnie poklepiesz go po plecach ze słowami ''dawaj szybciej żebym jeszcze ja zdążył''. Ps. Sam jesteś zjebany
niby nowym nazewnictwem chcą podkreślic range zawodu, ale dla mnie to dno społeczne
Ale wy jesteście zjebani. Mam nadzieję że taka ekipa przyjedzie pomagać waszym schorowanym rodzinom i też będzie traktować ich gorzej niż zwierzęta.
Co do poruchania...w ambulansie te patole nie takie akcje odpierdalają. Ratownicy medyczni to jak policja. Wśród nich tylko pojedyncze rodzynki są warte dobrego słowa.
Niech zgadnę, masz takie zdanie o nich bo Cię wyruchali w ambulansie?
Ciekawe, czy chociaż za cycka ze złapali. Mimo, że ostro pokurwiona, to jednak bimbałkami świeci więc czemu nie skorzystać
taką to tylko związać i przebrany za księdza wypędzać szatana xD taki cosplay idealny
Ciulu żebyś zdechł bez pomocy medycznej niedługo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów