O jeżu kolczasty! Gościu zapierdala 1800% lepiej ode mła na wiosle w kolorze którego nie wymówię.
Na dodatek, jego sprzęt "z tyłu" jest więcej warty niż nerki wszystkich moich pokoleń. Płuca zresztą też.
Kto zgadnie kto to taki?
Cos mi tu nie pasuje, rozowa gitara, typ wygloda na pedofila, a muzyka jakas mettalica podobna.
Pewnie stary BongMana
mettalica
KURWA! Co to ma być! Jakieś forum muzyczne?! To jest sadistic.pl KURWA. Tu się wrzuca mordujących się murzynów, albo flaki motocyklistów rozwleczone po autostradach.
Fajnie dziad zagrał kawałek Megadeath'u, ale co to za pierdolona mania na wrzuty coverów. Ja pierdole! Naprawdę nie ma już żadnej selekcji wstępnej?!
nieee drzyj japy, aż u mnie smród w oczy szczypie
Cos mi tu nie pasuje, rozowa gitara, typ wygloda na pedofila, a muzyka jakas mettalica podobna.
Pewnie stary BongMana
co to za gitara ? o.o
kojarze tego dziadka z youtuba, ale litosci, przeciez on ten kawałek poleciał z playbacku po za tym jeszcze puścił jakiś cover tego kawałka.
po za tym widze ze wciąż zaczynasz swoją przygodę z gitarą, bo ten kawałek to kompletny banał.
każdy kto się przykłada do gitary, to do odegrania solówki z symphony of destruction w oryginalnym tempie nie powinien mieć problemu grając na wieśle max 5 lat.W megadeth najtrudniejsze do możliwie bezbłędnego odegrania są kawałki (z solówkami) z pierwszych 4 płyt