📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jak bym posiadał taki budzik to już nigdy nie miał bym problemów ze wstawaniem

Dobrze, że cz🤬chy nie znają tak zaawansowanej technologii i jedyne źródło siły = ludzka siła, bo ten mundial byłby bardziej przej🤬y.
Dobre dobre .
Tylko na kogo on trąbi?
Może woła kupli w ten sposób?
Tylko na kogo on trąbi?
Może woła kupli w ten sposób?
Po co to pokazywał
teraz murzyny którzy wyemigrują na euro do Polski użyją tej technologii

Dla usadystycznienia tego filmu, rurki podłączone do wuwuzeli powinny pęknąć i walnąć grubasa... było by zabawniej

@Up
No wiesz nie trzeba być doktorem habilitowanym by domyśleć się że będzie p🤬lnięcie.
No wiesz nie trzeba być doktorem habilitowanym by domyśleć się że będzie p🤬lnięcie.

lubie_kopytka napisał/a:
Tak, tylko weź teraz wnieś taką butlę z gazem na stadion xD
Ja bym do nogawki schował.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie