Co najmniej pięciu cywilów zginęło, a 18 zostało rannych w wyniku wybuchu bomby w północnej Syrii.
Atakujący zdetonowali pojazd z ładunkiem wybuchowym w dystrykcie al-Bab w prowincji Aleppo, powodując wiele ofiar
nie zgodzę się z tobą, ja bym posłał tam tych którzy przed wojną do europy spierdolili. My byśmy mieli czyściej, mniej by nas to kosztowało bo socjal a do tego nie ryzykujesz życia porządnych obywateli. Jak dla mnie same korzyści z tego rozwiązania. A jeśli myślisz że oni nie dadzą rady to popatrz Francje, Niemcy, Szwecje... Wystarczy ich ukierunkować i proszę jaki piękny sieją chaos. Tak samo robili amerykanie podczas wojny secesyjnej z przybyszami, ledwo zszedł na ląd a już zachęcali do munduru miską zupy i niech spierdala. Tanio, szybko i efektywnie. Hołotę też trzeba umieć wykorzystać.
mój pomysł polega na posprzątaniu europy, nie na ratowaniu ludzi. Zasadniczo widzę to tak, przeszkolić, ukierunkować i wykorzystać do jakiegoś konkretnego celu, głównie by islam walczył z islamem. Syria owszem, ma przejebane ale jestem w stanie ich poświęcić dla naszego spokoju. Uciekinierzy z Aleppo niewiele mnie obchodzą, dla mnie to odległe "tam". Jeśli nie potrafią sami dać rady to niech chociaż na coś się przyda ten burdel.