Rząd Meksyku w dniu wczorajszym ogłosił, że kosmici istnieją i postanowił pokazać ich "ciała" w telewizji...
Ciekawych czasów dożyłem.
Jeśli kiedykolwiek kosmici nas odkryją to zwyczajnie w świecie nas zdominują, jesli w ogóle uznają potrzebę posiadania ludzi na swojej nowej planecie.
Sam fakt posiadania pojazdu zdolnego do takiej podróży w niewielkim czasie względem swojej własnej planety oznacza, że nawet przyboczną broń jaką posiadają na statku zwiadowczym przewyższałaby naszą technologię na tyle, że nie potrafilibyśmy się przed nią obronić w żaden inny sposób niż zabicie kosmity który nią włada.
Wolę kosmitów niż tęczowych pedałów, lewaków i aktywiszczów.
jak oni są tacy mali to jak oni budują te statki kosmiczne xd
A słyszałeś o czymś takim jak komunizm?
Może nie zdajesz sobie sprawy, ale komunizm w założeniach walczy z każdą religią i narzuca ateizm - prośbą, groźbą bądź czynem.
Otóż ci komuniści wymordowali w przeciągu ostatnich 100 lat ze 200 mln ludzi, również ze względu na wiarę.
To zapewne więcej niż katolicy i muzułmanie wytłuki w przeciągu 1000 lat.
I nie, nie jestem katolikiem, ani nie wyznaję żadnej innej religii.
Powstały z tzw. zupy pierwotnej albo przyleciało z meteorów lub innych obiektów z kosmosu
Macie jakiś link do tego bo nie bardzo znajduje w gulugulu.
Jaka logika Widać, że masz problem z myśleniem. Sami komuniści nie zabili aż tyle osób, a sposób ich rządzenia. Duża część z tych osób zmarłą z głodu, a nie z tego, że ich zabili(oczywiście zbrodnie masowe to też duży procent całości). W przeciwieństwie do religii, gdzie fanatycy zabijają z takich pobudek bezpośrednio. Poza tym nie wiem czy wiesz, ale obecnie żyje ok. 20 razy więcej ludzi niż 1000lat temu. To tak, jakbyś porównywał obecnego dolara to jego odpowiednika 30 lat temu.
Teraz chrześcijanie są dużo bardziej normalni, ale w przeszłości nie byli. Problem z Islamem jest taki, że fanatycy obecnie robią to samo co krzyżowcy i inne zjeby fanatyczne tysiąc lat temu.
Jaka logika Widać, że masz problem z myśleniem. Sami komuniści nie zabili aż tyle osób, a sposób ich rządzenia. Duża część z tych osób zmarłą z głodu, a nie z tego, że ich zabili(oczywiście zbrodnie masowe to też duży procent całości). W przeciwieństwie do religii, gdzie fanatycy zabijają z takich pobudek bezpośrednio.
Poza tym nie wiem czy wiesz, ale obecnie żyje ok. 20 razy więcej ludzi niż 1000lat temu. To tak, jakbyś porównywał obecnego dolara to jego odpowiednika 30 lat temu.
Teraz chrześcijanie są dużo bardziej normalni, ale w przeszłości nie byli. Problem z Islamem jest taki, że fanatycy obecnie robią to samo co krzyżowcy i inne zjeby fanatyczne tysiąc lat temu.