podczas wykonywania służby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chołek napisał/a:
Szacunek dla kobity!
też przesadzacie, to obowiazek policjanta/tki interweniowac w takiej sytuacji, w szkołach sie dzieci tego uczy,a na kursach na prawko przyszłych kierowców. Składała przysieg,ze bedzie służyc innym...kazdy powinien tak zareagowac i nie ma za co brawa bic. to powinna byc norma.
w dzisiejszych czasach z byle gówna robi sie aferę,a z kogos kto zrobi cos dla 2giej osoby super bohatera
@snickers1407
tu nie chodzi o to, że mogłaby mu połamać mostek i żebra. To jest najmniej ważne. Babka by trafiła na rosłego faceta to równie dobrze mogła by go ominąć i nic nie robić.
Ma być twarda, płaska powierzchnia i koniec. A o technice wykonania to lepiej nie wspominać
Ale piwko za uratowanie życia!
tu nie chodzi o to, że mogłaby mu połamać mostek i żebra. To jest najmniej ważne. Babka by trafiła na rosłego faceta to równie dobrze mogła by go ominąć i nic nie robić.
Ma być twarda, płaska powierzchnia i koniec. A o technice wykonania to lepiej nie wspominać
Ale piwko za uratowanie życia!
I to się nazywa SŁUŻBA. Nie to co u nas. Dzisiaj widziałem dwie Strażniczki Miejskie na służbie zajęte swoimi obowiązkami... Obie suki pochylone nad bloczkami i wypisujące mandat, a przy każdej "klient", który będzie musiał płacić. W ten sposób pracują polskie suki. U nas służby mundurowe mają zarobić na siebie, za granicą natomiast mają SŁUŻYĆ ludziom. Gdyby taka polska suka znalazła się w takiej sytuacji, to nie wiedziałaby co zrobić i spanikowana może nawet nie wezwałaby pogotowia. One nie są szkolone z takich rzeczy, a od przełożonych dostają szczegółowe informacje gdzie najwięcej ludzi parkuje na zakazie, gdzie najwięcej ludzi przechodzi na czerwonym świetle oraz wbija im się do głowy, żeby broń Boże nie upominać, tylko karać.
Ozarimielin, nie pierdol farmazonów. Cud sprawił, że dzieciak spotkał ją na swojej drodze. Chcieć pomóc, a próbować pomóc, a POMÓC to są 3 kompletnie odrębne rzeczy. Piwa nie dam, bo kobicie nie przystoi chlać, zwłaszcza policjantce, ale w zamian życzę jej 100 orgazmów w nowym roku ( wiem, ciężko będzie z jej posturą, dlatego takie życzenia a nie inne ).
Gdyby to byl komiks, albo inne rysunkowe gowno to bylby problem, czemu to dziecko jeszcze nie ma w dupie kutasa. Jak cos prawdziwego,pokaza to pekacie. Sadole, czy cipki???
PatrolZG, nie cud,baba reanimowała po chuju, cud,ze jej sie udało, przypuszczam, ze dziecko poprostu spało,a nawet jesli nie to zrzucenie mu 3 ksiazek na klate w odstepnie 2,3,4 sec daloby pewnie taki sam efekt, ja bym nie chciał zeby ona mnie reanimowala
i tak pewnie mały zginie od postrzału przez policmana, jak będzie okradał sklepik albo co innego. Może nawet od niej oberwie kuleczkę
BezaprobacyjnY
Co ty pierdolisz?!?! O jakiej technice ty mówisz gdy w grę wchodzą emocje, ogromny stres i presja dziesiątki gapiów która szukała sensacji kosztem życia dziecka. Kobieta zrobiła genialną robotę ratując ŻYCIE dziecka.
Co ty pierdolisz?!?! O jakiej technice ty mówisz gdy w grę wchodzą emocje, ogromny stres i presja dziesiątki gapiów która szukała sensacji kosztem życia dziecka. Kobieta zrobiła genialną robotę ratując ŻYCIE dziecka.
Gdzie do takiego dziecka z 2 łapami... no ale uratowała
Te studia pożerają zdecydowanie za dużo czasu...
U nas to by była straż miejska i ten mały leżałby skuty kajdankami w budzie i te barany nie wiedziałby co zrobić w takiej sytuacji i by odganiali przechodniów żeby im nikt nie przeszkadzał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów