📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Samobujca jakiś fakt brakowało by mi mojej Hondy i latania 200 na h ale wołał bym nie ryzykować tak jak on
howke napisał/a:
A świstak stał w krzakach i nagrywał na dwie kamerki ¯\_(ツ)_/¯
Przez pomyłkę dałem ci piwo
Co to za syf?? Pistolety do airsoftu?? Flodzia, daj spokój z takim kontentem.
turor napisał/a:
To jakieś nowe trudne sprawy ?
Kto to filmował ?
howke napisał/a:
A świstak stał w krzakach i nagrywał na dwie kamerki ¯\_(ツ)_/¯
Najwyraźniej u was na wsi jeszcze nie słyszeli o kamerach które nagrywają w 360*.
P.S. Istnieją nawet telefony bez przycisków które mają ekran reagujący na dotyk :-O
co oni sie na kapiszony strzelają?
Kamera w wersji autonomicznej.
natansky napisał/a:
Najwyraźniej u was na wsi jeszcze nie słyszeli o kamerach które nagrywają w 360*.
P.S. Istnieją nawet telefony bez przycisków które mają ekran reagujący na dotyk :-O
U nos na wsi to wiejski monitoring, siedzą w łoknach baby i potrzo kto lezie...
Nie to co w Meksyku, nawet boczne drogi kamerami obstawione.
złodzieje z zabawkowym pistoletem? Skrajna głupota obu. Po jednym strzale ofiara wiedziała że nie musi sie bac tej pukawki
Dobrze, że rozbroili tych meksów, jeszcze by się mogli bronić przed bandziorami czy coś...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów