📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobre to jak na filmach
Widac ze profesjonalisci- nie biegaja, nie przewracaja przypadkowych osob, wszystko na luzaka.
A właśnie, apropo na dwa baty…
Wracam za 5 min…
Wracam za 5 min…
Chyba wolał bym być pociągnięty do odpowiedzialności na dwa baty niż dwa gnaty jak to zostało zaprezentowane na przykładzie.
Dupa nie szklanka, a życie nie grzyby.
Ja mam tylko pytanie. Co siedzi w głowie kobiety, która słysząc strzały zasłania uszy ?
Piękna sprawa
Abibabe napisał/a:
Ano właśnie. Nawet jeśli (wnioskując z gramatyki) nie masz uprawnień do jazdy na kutasie, gwałt to niefajna sprawa ale da się przeżyć. Nie rozumiem tych "honornych" co to twiedzą że woleliby raczej umrzeć.Chyba wolał bym być pociągnięty do odpowiedzialności na dwa baty niż dwa gnaty jak to zostało zaprezentowane na przykładzie.
Zenonn napisał/a:
Z lokalu nie miałaby szansy uciec, a utrata słuchu to poważna sprawa. Sicario raczej jej nie ruszą — a jak zdecydują się jednak ruszyć, nic na to nie poradzi. Na dodatek daje im znać że nie chce znać szczegółów które mogłaby zeznać na policji.Ja mam tylko pytanie. Co siedzi w głowie kobiety, która słysząc strzały zasłania uszy ?
to juz nawet murzyni maja swoich ochroniarzy,bawi sie gangus w knajpie przy alko i nikt mu pleców nie pilnuje? co za zjeby.
oglądali Linde w Psach
Jarosławkaczyński napisał/a:
Dobre to jak na filmach
oglądali Linde w Psach
Zna ktoś nute?
NafazowanyKoleś napisał/a:
Zna ktoś nute?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów