Obsłużony przez klienta.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ouuuuu ouuuuuuuuuuuuu ouuuuuuuuuuuuuuuu my 20dollars, niezle malpy
Spaslak wyjasniony
i tak wyglądają ludzie na zachodzie: grube tłuste ćwoki ledwo trzymające się na nogach
jestesmy skazani na upadek
jestesmy skazani na upadek
Ma tłani daaaalaaa , kurwiszon czarny
Plus murzyna nad murzynką jest taki że jak będzie miał dziecko to spierdoli i nikt go nie będzie musiał oglądać
Ja tu widzę tylko spaślaka, co sam sobie zrobił większą krzywdę próbując się poruszać na dwóch nogach i potencjalnego złodzieja.
smc napisał/a:
Jak tu nie być rasistą...
Każdy Normalny Człowiek jest rasistą i antysemitą.
[ Dodano: 2024-08-09, 10:26 ]
No chyba, że ktoś lubi być dymany finansowo przez rzydowską mafię i dymany dosłownie przez czarnucha. Tacy msochiści też są.
Biały dał sobie spuścić wpierdol jak dziecko.
ale wstyd.
Jakiś wyjce Patagoński w tym sklepie był...może to sklep zoologiczny.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów